KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, May 13, 2015

PRODUK2 DARI ALHADAD MARKETING


Assalamualaikum sume...

haaa, meh nak kenal kan produk2 terbaik yakni lagi HALAL dari AL-HADAD marketing.. yg paling POWER seharus nye tuk aku TAMAR COCOA le kan .. cz i kan pecinta chocolate..

yg lain2 pun sgt2 bagus tau .. aku skng tgh amal collegen.. phtu gune pencuci bj, bg anak2 kismis.. and mcm2 lg le kalau nak cite pjg2 kang smp next week pun x abis uolsss..

tp yg best , korg gune .. korg dpt duit, terus msuk ke bank uols.
xrugi pun, dari korg beli yg kt luor tu tp dpt beg plastik je kan kan ... moh2 bertukar..



apa2 pertanyaan boleh direct wassap 0123084506 zura key


Wednesday, May 6, 2015

UNTUK PEREMPUAN YG SUKE GELAK cm saya...




 

WEDDING PILLOW HOMEMADE BY FAZURYBEUTEQ


 Assalamualaikum sume...

tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... santek x uols.. 

meh nak story cite psl BANTAL dari FAZURYBEUTEQ ni.

Memula nye adik aku yg cikgu ni order ngn aku masa kwn dia bertunang, dia ckp design le cmner2 pun janji tuk bertunang..dia nak wat suprise tuk kwn baik dia .. aku pun belasah je la pe idea yg dtg masa tu ..


xsngka plak smp nangis2 mmber adik ni terima adiah special dr adik...

then masa dia nak kawin , dia (pengantin sdiri) yg wassap mintak nk tmpah 3bijik bantal .. OMAIIIII ... tanjattttt gegel, 3 bijik terus uols.. pening nak crik idea, cz aku mmg x suke design sama ngn sapa2.. jenuh jgk nak pk design .. masa plak dlm xsmp 1bln dr tarikh kawin ... laju2 je crik kain , pengantin ada le bg idea cmner dia nak and colour tema .. part colour leh folow, part design mmg aku wat lain dr yg lain .. 

so jadi nya cmni le..



dia siap deco2 atas katil, phtu deco kt pelamin .. sgt2 terserlah le psl warna biru terquise ni mmg pop up .. 

tang colour mmg aku saje mix ngn wrna merah skit , kasi dramatik... 

nak order ?? whatsapp 0123084506 zura.. 

tp kene awal2 ye.. aku x wat last minit tuk bantal.

Tuesday, May 5, 2015

NAK KAWIN 8 MEI ?????!!!



Fahrin Ahmad bakal mendirikan rumahtangga sabtu ini ... 

haaaaa makjemah2 tu jgn meraung tepi bucu yew... Fahrin dh nikah doh...

MYVI OH MYVI


Assalamualaikum sume.. 

bersawang2 dh blog haku ni haaaa.. 

tp aku terpangil untuk nak tepek jgkkkk story yg meruntun jiwa aku ni ..ala sure korg tau psl kes ni kalau aku sebut MYVI kan .. 
tp bkn salah MYVI tu le , salah tukang bwk nye .. yg bwk memkhinzir butaaaaa je (glamor khinzir) smp kan jiwa2 x bersalah jd korban , xleh trbyg or trcapai dek akal pe le perasaan dua beradik yg jd anak yatim piatu sekelip mata tu .. 

aku mmg x sngup nak tatap lelama wajah diorg, sure banjir rumah aku ni ngn air mato den ni kang .. bengkak2 mata diorg nangis rindukan arwah ibu dan ayah diorg and for sure adik bongsu diorg .. masyallah, trkedu aku .. 

semoga anak2 terpilih ni akan kuat semangat , tp what do u expect dlm usia kecik cmtuh diorg di suruh sabar tabah .. korg rs diorg paham x ? dlm 1 masa sure diorg akan rs sgt2 rindu yg x trucap kan kan kan .. emmm mule la air mata aku laju je nk mangalir bile pk kan budk2 tu .. 

aku trbc Dato CT nk ambik diorg as anak angkt, syukur la .. skurg2 nye trjamin, tp rsnye pakcik diorg still mampu nk jga diorg tp tu la , mne sama ngn fmily sdiri kan ..   



 

aku x tau pe nak taip dh .. abis kata2 dlm otak .. 

cume aku hrp yg bantai langgar phtu lari tu dpt di tngkap phtu dihadapkan ke muka pengadilan ... biar la jd pangajran tuk yg suke sgt bwk lelaju smp bahaya kan org lain

Monday, April 13, 2015

MEDELA HANDSFREE UNTUK DIJUAL

 
 
Assalamualaikum sume ..
 
ni aku hanya sekadar membantu kawan ye(kawan ni ada xtra)..
 
tuk kwn2 yg ada gune MEDELA set tp xde/hilang sparepart ni leh beli MEDELA HANDSFREE KIT
 
direct wasap/call : 0162386624
 
harga sgt2 berpatutan...
 
 
ni tali yg attach dari tali bra ke btl pum tu..
 
gamba dr ihsan GOOGLE

Wednesday, April 1, 2015

HANTARAN UNTUK ADIK PEREMPUAN NO 3

 
Assalamualaikum uols..
 
aku lupe plak nak tepek gamba hantaran2 yg aku deco sendiri tuk adik perempuan aku last year bulan 3..
 
sgt jenuh tau psl nya aku kne buat bunga paha (yg kiri kanan pelamin tu) jgk .. dia request nak aku deco aka buat jgk .. so aku ambik mood start buat dlm bulan 9 2013 jgk la(agak2 je la) masa ni Amni kecik lg and BF lg .. penat oooo, sakit jari x yah ckp lew.. kalau dh bunga PAHA tu kt 100pcs kan .. siap aku tepek ladybird lg tu (nmpak x rumpunan yg warna maroon tu)
 
so korg layan je la ye...
 
 
 
 
 
 

 
 

 
 
 
 

Tuesday, March 31, 2015

HAPPY BIRTHDAY MY BERTUAH ~~~ MUHAMMAD AKIL KHAIRY yg ke 8tahun

Assalamualaikum sume..
21hb March yg lepas kami ada la wat majlis kecil2an tuk BESDAY BOY yg ke 8 tahun,  xsngka plak dh besar dh anak teruna ku sorg ni... dh jd big BRO tuk adik dia si Amni tu ..
majlis aku wat konon2-nya mmg kecik2 je psl aku nak wat just HI TEA je .. tp tup2 jd agak besar jgk le bahahhaahhaah ampeh, sibbaik la x melangkau dr budget ku ..
syukur Alhamdulillah majlis berlangsung dgn meriah smp penuh umah mama aku .. majlis start dlm kul 3lebih jgk la , tp kul 2.30 dh ada yg smp .. time tu plak aku tgk makeup, so kne tunggu le sat .. sibbaik fmily2 aku ada...
pagi-nye tu, aku dr umah rushing g pick up kuih2 ngn alat2 lain le.. phtu gigih plak set up kt umah abah, sempt lg tu lap kipas sume.. dh cm nk raya plak bahahahha (raya pun aku x lap kipas).. aku cume sedih impian nak belikan abah mama aku aircond tuk umah diorg ni x trcapai thn ni, hrp2 thn dpn KPI aku up le so leh belikan diorg aircond..
dlm kul 4pm cmtuh , makin ramai yg dtg smp geng2 bapak2 kne lepak kt luar bahahahah mintak maap la ye cz umah x bape besar.. then sesi top up mknan pun bermulaaa.. masa ni akil x makan sgt , dia bz main .. smp le sesi potong kek , anak dara yg xcited ..
kami2 sume pakai sedondon kecuali yg lelaki la .. cz diorg ni ikut mood, cm mama aku dia maleh nak pakai tp weols paksa , so kene la pakai jgk .. bahahah aka redha le tu kan ..
Org dtg smp ke lepas maghrib tau, penat aku di buat-nye tp aku ttp happy melayan tatamu yg dtg.. hrp2 uols x serik nak dtg ye..
ni sebahagian dari pic yg sempt aku upload ye.. nnt kalau rajin aku tepek lg..


bile semua org dh balik, besday boy lajuuuu je g ambik pingan .. makan roti jala smp 2pingan ... haaaa lapa rupe nye, aku ingtkan dia x ingt makan dah .. lepas makan , mandi2 phtu selamat zzzzzzzz ngn dak bulat Amni Khairina tu..

insyallah kalau pjg umur, luas rezeki akan wat besday anak Dara plak bln 9 nnt .. apa2 stay tune ye..


** abaya2 weols ni beli sedondon kt FB tau .. crik je fb : in the closet..

Monday, March 30, 2015

haiiii la GST

 
Salam sume..
 
korg sure dh tau sesgt psl GST ni kan kan ... emmm kalau kite nak komen bnyk2 smp berbuih mulut pun x gune jgk , cz GST ni dh msuk akta besar Negara ..
 
tp yg aku xpaham nape ye , katanya dh kaji secara trperinci .. tp aku tgk rata2 semua barang malah mcm2 lg NAIK mendadak.. kelmarin aku g NSK, diorg siap dh tepek hrga tuk 1 April nnt .. beza jgk le dlm 40-50sen... tuk org kaya2 myb x terasa le .. tuk yg miskin dan sederhana .. tu agak banyak .. tu kalau 1 brg dh 40sen , xkan korg g market nak beli 1 brg je kan ... kalau dh 20brg cmner... ????? tu kalau sorg , kalau 100+ org pi dlm 1hari .. emmm xkaya ?
 
tp bkn kite2 la yg akan kaya tu kan kan kan ... so kite yg sederhana ni makin jd sgt sederhana la jwpnye , phtu sure suh rakyat jimat ...
 
aku dh start2 nak pose soping ni .. beli tuk2 get ready raya je , phtu stop le.. skng ni even ada sale2 pembukaan yg murah2, aku dok trbyg benda2 lain yg sgt2 perlu dibeli skng ni ..
 
 

TAMAR COCOA Minuman Sunnah

 
Salam uols...
 
alas perut ngn TAMAR COCOA b4 lunch ... skng ni kalau rs2 lapa mmg minum 1 cwn TC je .. Alhamdulillah kenyg ...
 
kaya dgn rasa COCO dan KURMA yg membuatkan kite sentiasa cergas dan paling best ANTI STRESS...

saje nak share2 kt uols, sejak2 dh bertukar ke Tamar cocoa ni kan .. anak2 mmg jarang dh minum susu Dutch Lady terutama Akil .. cm amni still minum kalau kt umah bbysiter (ni pun bbysitter amni dh start jd penguna Tamar Cocoa jgk skng ni) .. tp xtau le nape sejak2 ni dak berdua ni cm xhenti2 makan je.. b4 ni aku pening nk bg vitamin hape ke dua2 ni cz masing2 cm susah nak makan lg2 NASI.. skng ni x yah offer, apa yg aku wat sure diorg yg abiskan .. kdg2 kne wat lain tuk ayah diorg .. berat diorg pun dh makin naik, tp Akil mmg susah nak kembang le kan psl dia lelaki + aktif plak .. amni still leh kembang cz dia kcik lg ..
So uols, x rugi pun nak try ...
 
 
dh 2hari stok kt rumah sdiri out.. pening bile anak2 mintk COCO.. kt opis pun baru je top up jumaat ... ni penangan permintaan yg sgt2 tinggi skng ni, lajuuu je stok out..
 
kalau nak order, whstapp 0123084506 zura ye.. .
 
leh jgk pos ke mane2 aje..