KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Saturday, May 1, 2010

GIVEAWAY & CONTEST WITH FAZILZURA


STICKY MODE TILL 30 APRIL 2010


Salam semua...

Pe kabo? Selamat dtg ke 'umh' baru ku.. tp tetap kekal kan style yg lama.. maleh nak pening2 kan kepala.. lg pun rs dh serasi dgn style yg sama..

So tuk penghargaan pada korg2 yg ku sayangi.. daku wat contest & Giveaway khas wat korg2.. sume leh join, samada dh kawin ke lum ke..ado anak , x dak anak.. lelaki, perempuan.. no hal. Sume leh join...


Pengumuman pelancaran Contest
"GIVEAWAY & CONTEST with FAZILZURA"
Bermula dari 1st April 2010 - 30 April 2010 (1ptg)

** Sempena pembukaan blog baru & folower mencapai 100 org

Syarat2 nya :

1. Add blog FAZILZURA di bloglist anda & wajib menjadi Follower

2. Tepekkan banner Contest @ Giveaway disidebar blog anda & pastikan ianya di link back ke blog berkenaan.(no link back will be disqualified)

3. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog & bermula dari 1st April - 30 April 2010

4. Hanya tajuk diatas je yang diterima "GIVEAWAY & CONTEST with FAZILZURA"

5. Story skit psl blog2 FAZILZURA yg anda sukeeeee sgt2...& kasi cadangan tuk meriahkan lg blog ni (hanya di ruang komen ni yek...)


6. Tuk Contest , sila teka yg mana satu (1) langsir yg FAZILZURA dh hiaskan di tingkap rumah baru...hanya 2 org TERAWAL yg menjawap dgn betul akan dpt hadiah..^_^

7. Bila dah siap, tinggalkan link/komen di entri ni

8. Hadiah ?? BIAR LAH RAHSIA ...

9. 2 pemenang untuk Contest & 1 pemenang Giveaway (berdasarkan komen yg berasas)

10. JURI JEMPUTAN telah pun di lantik ^_^

.

53 comments:

  1. zura...

    tahniah atas penganjuran giveaway & contest with fazilzura ni...

    sangat-sangat teruja utk menyertainya...

    well..utk komen :
    aku selesa dgn kedua-dua blog ko dr segi layout,gambar & pengisiannya especially byk info2 yang ko selitkan dlm entry...ianya sgt membantu...

    oklah ini link aku....

    http://mamashasha-bed.blogspot.com/2010/04/giveaway-contest-with-fazilzura.html

    check it out...and do let me know if ada yang kurang....

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan dari kila buat zura...

    ok kila dah join contest dan giveway..

    tak lengkap tolong bagitau ok..

    http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2010/04/giveaway-contest-with-fazilzura.html

    blog zura menarik sbb terang jer..berlatarbelakangkan warna hitam dgn tulisan yg kekuningan senang nak baca..
    harap bertambah ramai kenalan lagi dgn blog baru nie erk..

    tq

    ReplyDelete
  3. saya join dah

    sini tau

    http://seindahbayu.blogspot.com/2010/04/giveaway-contest-with-fazilzura.html

    ReplyDelete
  4. http://ibudamia.blogspot.com/2010/04/giveaway-contest-with-fazilzura.html

    langsir yg awak pilih no 6

    apa yang saya suka ngan blog awak?saya suka bacground kale itam tu (sama mcm blog saya) sebab bg saya bila backgroun blog tu hitam, nampak mcm senang nak baca klw nak di compare ngan background kale putih or lain2
    lepas tu lagi satu blog ni simple xde banyak gadjet2 & bila klik blog ni xtunggu lama pun nak kuar page dia.sebab klw banyak gadjet2 yg bukan tu buatkan blog kita jadi berat kan, so blog ni senang je nk masuk tak payah tunggu lama

    ReplyDelete
  5. Ina join

    http://inahasan.blogspot.com/2010/04/pengumuman-pelancaran-contest-giveaway.html

    blog yg menarik...tak der lagu yg menbingitkan telinga..

    ReplyDelete
  6. salam ogy pun mau join

    http://ogy2112.blogspot.com/2010/04/giveaway-contest-with-fazilzura.html

    apa yang saya suka ngan blog awak?saya suka sbb blog yg ceria dan menarik..tak tunggu lama tuk melihat page demi page..harap kekalkan demikian

    ReplyDelete
  7. salam kenal zura

    tahniah atas penganjuran giveaway & contest with zura ni...

    nie link Ju

    http://blogjuniza.blogspot.com/2010/04/giveaway-contest-with-fazilzura.html

    blog zura mmg menarik hati..sbb mula jer blog baru dah ader contest dan giveway..

    ReplyDelete
  8. ok turn kinah plak joinkan diri kat cini

    http://segalanyerkuterima.blogspot.com/2010/04/giveaway-contest-with-fazilzura.html

    utk komen :
    Kinah selesa dgn blog nie dr segi layoutnyer,tp tang gambar banner atas tu kena tukar..kasi clear lagi gambar tu ..lagi menarik..sbb blur sgt ler.

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan dari ilah tuk zura

    komen ttg blog
    blog ni simple xde banyak gadjet2 yg pelbagai..menyebabkan downloud pages menjadi lemah..dan lemah..

    http://rosilahi.blogspot.com/2010/04/giveaway-contest-with-fazilzura.html

    ReplyDelete
  10. HAI ZURA..

    SALAM KENAL OK ..

    DAH JOIN GIVEWAY DAN CONTEST ZURA

    INI MY LINK:http://usharapa.blogspot.com/2010/04/giveaway-contest-with-fazilzura.html

    KOMEN TTG BLOG:SIMPLE,MENARIK,DAN TERTARIK DAN RAMAI DTG BERTANDANG DITAMBAH DGN GIVEWAY YG MENJADI KEGILAAN PARA BLOGGER

    ReplyDelete
  11. http://inasepi.blogspot.com/2010/04/giveaway-contest-with-fazilzura.html

    da join...

    harap kasi info yg lebih menarik dan selalu update...

    ReplyDelete
  12. salam dan selamat pagi jumaat..

    pagi yg sedih dgn berita kematian Din Beramboi al-fatihah

    ok izan ok ok

    http://izancute.blogspot.com/2010/04/giveaway-contest-with-fazilzura.html

    Blog yg menarik patut diterjah selalu...pelbagaikan lagi info yg menarik2..

    ReplyDelete
  13. salam

    ct suka blog zura sebab entry-entry yang menarik bak kata macam-macam ada..kisah family ,info,crita lawak then macam2 lagi...dan tak lupa blog lama tu ct suka lagunya..

    sila terjah di
    http://thecolourfulisland.blogspot.com/2010/04/giveaway-contest-with-fazilzura.html

    ReplyDelete
  14. wahhhh bestnya k.zura buat contest...nak join tp tunggu..harap2 sempat sbb minggu ni na sibuk lg..huhuhu.
    k.zura jemput dtg umah na esok 3 aprl 2010, pukul 2ptg-6ptg..na buat jamuan bday anak na...alamt umah blok D T.09-U01 presint 14...no tel na 019-2798252 jika k.zura tak jupa umah na..tel lah..hehehe..

    ReplyDelete
  15. mahfuzah >>> come & join....tq for invite, inysallah ..kalau ke percint 8 tu terer ler sdiri2, ni cik abe kite ado keje kat sepang ..
    *jue cmner? nk col kang takut ganggu plak ..

    ReplyDelete
  16. Salam perkenalan, saya join contest/giveaway... ini link saya...

    http://ejanblog.blogspot.com/2010/04/giveaway-contest-with-fazilzura.html

    saya amat2 suka background blog kaler itam yang zura gunakan sekarang, seperti blog2 saya sendiri...senang & clear nak tengok...

    ReplyDelete
  17. salam zura,
    hehehe..aku join contest ni ye.
    aku memang la suka blog ko, ate...blog wajib diterjah kalau leh hari-hari nak terjah sebab ko selalu gi jalan-jalan, kalau gi jalan-jalan, haruslah gambo pun banyak, layan gambo ler.pastu ada gak ko selit-selitkan information. itulah sebab aku suka blog ko.huhu...cadangan?mmm..aku rasa molek benar dah blog kamu ni.

    yg teka langsir tu, aci lagi dak aku teka..langsir no 2.

    link daku http://fazdarazat.blogspot.com/2010/04/giveaway-contest-with-fazilzura.html

    ReplyDelete
  18. Sarah join
    Sarah amat suka background blog kaler hitam yang zura gunakan sekarang, senang & clear nak tengok...dan gambar kat banner tu kasi lebih clear cikit baru gempak.

    http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2010/04/giveaway-contest-with-fazilzura.html

    ReplyDelete
  19. http://ayuayu101.blogspot.com/2010/04/giveaway-contest-with-fazilzura.html

    kasi buat lagi contest tiap2 bulan...baru ramai mau bertandang...

    blog yg meriah gak nie..

    ReplyDelete
  20. http://masrfie.blogspot.com/2010/04/giveaway-contest-with-fazilzura.html

    salam zura..aku dah join..hehe..ko tgk kalau ade yang terkureng tue..bgtau lerr..aku mmg suka tgk blog ko sama ada yang baru dan lama..menarik, kemas..dari segi pemilihan warna pun menarik..banyak info yang leh kongsi bersama..aku mmg suka buat back ground color hitam..lebih senang nak letak ape2 color..so tahniah atas pembukaan blog baru..

    ReplyDelete
  21. http://sofiah-andaikutahu.blogspot.com/2010/04/giveaway-contest-with-fazilzura.html

    kemas dan mudah nak tengak tak sakit mata..

    ReplyDelete
  22. joining :)

    http://zhetcontest.blogspot.com/2010/04/giveaway-contest-with-fazilzura.html

    blog cantek. layout menarik :)

    ReplyDelete
  23. nak join..ni link aku

    http://www.keluarga-mifzal-arsyad.com/2010/04/giveaway-contest-with-fazilzura.html

    ReplyDelete
  24. hai zura..

    dh join ini link nye :

    http://mamakerry.blogspot.com/2010/04/giveaway-contest-with-fazilzura.html

    Pandangan ttg blog mu :-(Pada pandangan saya...blog FAZILZURA ni mmg dh ok sangat, cun dan padat bukan sahaja kisah tentang family mu zura tetapi diisi jgk dengan info2 lain yg berguna untuk dikongsi bersama..errmm..nak komen lebih2 pun xpandai...lgpun sy terlalu br dlm dunia blogging ni. follower pun xde lg..blog untuk memori diri sendiri jerk...heheheh)

    ReplyDelete
  25. Sila pilih aku sebagai pemenangnya.. kahhhhhhhhhhhhhhh.. nih link ya..

    http://mummyaieza.blogspot.com/2010/04/giveaway-contest-with-fazilzura.html

    komen aku dah bubuh kt situ gak.. nnt baca kt sana eh..

    ReplyDelete
  26. ZAI SINGGAH CINI JOIN GIVEWAY IN I

    http://zaikulim.blogspot.com/2010/04/giveaway-contest-with-fazilzura.html

    ZAI TEKA NO>>2

    ReplyDelete
  27. Salam Mak Cik.....

    Terima Kasih....coz Lu selalu jengah rumah baru Gua...

    Lu memang walaweiiiii arrr....

    Untuk Blog ini.....Gua suker arrrr colour hitam dan merah nih...nampak class gituh.....hehehehh

    Untuk contest nih...Gua tak pandai beb....nak menulis mengarang....

    Gua support jer lah eik....
    Sesajer Gua teka langsir rumah mak cik kat sana - NUM 7

    Maaf lah yer kawan2 semua ....
    Ketika ini Gua sibuk tahap petala langit....ada masa nanti Gua redah rumah semua k..

    Jangan lupa...ada lagi tiga minggu sajer..untuk hadiah2 yg dah melebihi rm 2500 henggit di CONTEST BLOG GUa hehehehe

    Tq Fazilzura Blog.....

    ReplyDelete
  28. salam Zura =)

    bOnda pun mengambil kesempatan untuk beramas mesra ni dengan jOin cOntest ni..

    ni entry dari bOnda ye:
    http://member2bonda.blogspot.com/2010/04/giveway-contest-with-fazilzura.html

    jawapan bOnda: nO.2 =p

    btw, sudi2kan la jOin giveaway dari bOnda pula..ada hadiah menarik dari Dubai menanti ;)

    ReplyDelete
  29. salam kenal

    zati dh join:-

    http://zati2810.blogspot.com/2010/04/giveaway-contest-with-fazilzura.html

    zati ske terjah blog nie cz menarik perhatian dgn color yg berwarna-warni & zati cadangkan buat blog nie dengan kreatif yer n wat contest n giveaway lagi banyak...

    ReplyDelete
  30. salam..
    elyn da join..hehe..
    ni permalink bg n3 2..

    http://xylenedz.blogspot.com/2010/04/giveaway-contest-with-fazilzura.html

    elyn suke jenguk2 blog nie sbb wane temanye merah hitam..wane faveret elyn 2..hehehe..

    elyn suggestkan tulis name n url blog ni kt dlm header 2..pastu picture dlm header edit bg letak frame yg dpt menonjolN lagi picture yg da mmg sweet 2..hehehe..

    ReplyDelete
  31. akhirnya berjaya jugak aku join nih...ntah org yg ke-brp..hehehehe...

    http://yusrynadam.blogspot.com/2010/04/giveaway-contest-with-fazilzura.html

    blog ko ok...cuma tang gambo tu tkyh laa ko tepek bebanyak sgt...ala kadar sudah memadai...

    pstt..gambar header ru berseri2 laa..hehehehe...

    ReplyDelete
  32. Wow..
    Banyaknya penyertaan..

    Maybe tak sempat nak join tapi nak juga meninggalkan komen:

    Saya suka empunya blog ni kerana beliau seorang yang sangat peramah dan ikhlas mengunjungi blog saya. (Ini kerana walaupun saya jarang ke sini (faktor kesibukan) tapi beliau tetap berkunjung ke blog saya.)Dan meninggalkan komen yang ikhlas.
    Terima kasih Fazilzura.
    Kamu memang BEST!

    Ini bukan penyertaan tau.
    Hehe..
    Ikhlas dari hati gua.
    Ngeee..

    Love,
    -Pearls-

    ReplyDelete
  33. pearls >> xpe , kalau smpat sile2 le join yek ..

    tq kasih atas pujian itu , mmg suke blog walking dgn iklas & hope dpt ramaiii kenalan baru yg besh2 like u (walau pun xpenah bersua muke namun dpt mengenali diri org tu melalui blog jgk kan )

    ReplyDelete
  34. ..bergiat dlm blog membuatkan saya kenal ramai org melalui penulisan mereka. pendek kata memang best.

    kawan pun bertambah..

    kepada Fazilzura, welcome to the world of blogging.

    best!

    hehe..

    ReplyDelete
  35. Pearls>> ye betul, stuju dgn komen itu ...
    ** tq ... even daku stil amat2 baru dgn dunia ni.. 'tunjuk ajar ku sifu'

    ReplyDelete
  36. dah siap..!! simple and complete..
    nak teka langsir, rasanya dah lmbt untuk teka.. tapi, jue suka no. 7..

    betul ker?

    then, pasal blog akak nie BEST sebab kalo akak citer mst dari a-z. complete secompletenyaa.. hehe..

    yang tak bestnya... kalo terlampau byk gambar, xlarat nak tengok.. hehehe....

    http://atanayuiman.blogspot.com/2010/04/contest-giveaway-contest-with-fazilzura.html

    nak giveaway...!!!!!!!!!~

    ReplyDelete
  37. salam kak zura;
    lea join...ini link lea

    http://kamaliakhalid.blogspot.com/2010/04/giveaway-contest-with-fazilzura.html

    untuk giveaway : berdasarkan apa yg lea ikuti, lea suka bace blog akak kerna byk memberi info berkaitan penjagaan diri sbg seorang isteri dan wanita sehingga berjaya menambat hati lea untuk menjadi pengguna MAB ..Hhehehe..

    cadangan untuk memeriahkan blog ini adalah dengan menjadikan blog ini mesra pembaca.

    untuk contest : if still berrpeluang lg, lea choose no.2

    ok..done! (^^,)

    ReplyDelete
  38. ok kak zura..na dah join...sila terjah yer...me acih...jika ada apa2 silap bgtahu yer..

    http://muhammalina.blogspot.com/2010/04/giveaway-contest-with-fazilzura.html


    dan tuk langsir plak..na teka no 6 sbb na pun sukeer tgk no 6

    dan tentang blog kak zura na sukerr sbb byk info yang boleh di beri pengajaran dan cerita2 kak zura na mmg suka..cadangan na kalu kak zura leh bagi tips2 plak ke...
    tips menu utk diet ker...hehehe

    ReplyDelete
  39. hi selamat berkenalan dan saya dah join contest

    http://alek-tinie-fatin.blogspot.com/2010/04/giveaway-contest-with-fazilzura.html

    muahahahha

    saya suka blog zura sebab zura ada anak teruna yang sangat handsome dan sesuai dijadikan jodoh untuk anak dara saya.. boleh ker? hehehehe takder la beb aku memang suka blog ko sebab ko memang ngam dengan kepala hotak aku. aku rasa ko pun sangat kreatif mendesignkan blog dan ditambah pulak info2 yang menarik.

    i am done hehehe

    ReplyDelete
  40. kat maner lah kedai langsir tu, cantik giler

    ReplyDelete
  41. crazybeautiful88 >> tingin nak beli yek, nnt akan di umumkan akhir bln yek..

    ReplyDelete
  42. blog yang menarik :P

    award untuk anda, display la di blog anda jika sudi :P

    http://i842.photobucket.com/albums/zz347/suffer8zine/22awards.gif

    ReplyDelete
  43. salam..nak join :)

    http://cadlynn.blogspot.com/2010/04/giveaway-contest-with-fazilzura.html

    saya suke blog ini kerana...
    sangat kemas..pengisian yang bagus..pelbagai topik yang menarik..dan..macam-macam ada... :)

    ReplyDelete
  44. salam.. lya pon join ni:

    http://fasyafrina.blogspot.com/2010/04/giveaway-contest-with-fazilzura.html

    KOMEN :
    blog ni dh ok..kemas & tsusun.. Tp lya just bg cadangan ni..apakata cuba tukar layout y terang..kaler putih k..skala skali brubah angin.. header pon..ok gak kalo buat y baru..

    ReplyDelete
  45. wahh...menarik contstni..welldone kak..


    thniah utk rumah baru....:)

    ReplyDelete
  46. hi..me join..

    http://loveblogcontest.blogspot.com/2010/04/giveaway-contest-with-fazilzura.html

    komen.
    kalu boleh add label senang skit nak carik info ikut kategori..lain-lain tak der masalah..

    ReplyDelete
  47. Salam perkenalan buat zura
    jemput ke link saye: http://colourofmylife-eja.blogspot.com/2010/04/blog-post_27.html

    1st impression visit ur blog,waah I like ur blacky background,plus ur entries interesting n nak buka setiap entry u tak ambil masa yang lame,lagi satu , susunan yang teratur,one word for ur blogs : CATCHY!!

    Kite g suggestion pulak :
    Lepas contest ni kene buat contest lagi so lebih ramai kenalan n boley tukar2x fikiran :D
    Add label lebih menghebatkan lagi informasi dalam blog u ok!,take care

    ReplyDelete
  48. Salam buat Zura..

    Ingin mencuba nasib, harap2 ada rezeki..aminnnn..

    http://afazilzura.blogspot.com/2010/03/giveaway-contest-with-fazilzura.html

    Teka langsir mana.... warna 7, sebabnya saya suka nombor 7..

    Cadangan dan komen membina:

    Komen:

    Blog Fazilzurakil amat kemas kerana susun atur gadget yang teratur disamping gabungan warna background dan warna tulisan yang digunakan amat serasi dan tidak menyakitkan mata, heading yang digunakan sangat cantik, menunjukkan ciri-ciri kebahagiaan sebuah keluarga, secara tidak langsung ia punya maksud tersirat untuk sama-sama menghargai ikatan kekeluargaan yang sedia ada. Komen untuk penambahbaikan, jangan terlalu banyak letak gadget yang boleh melambatkan loading dan bagi senarai bloglist boleh di'show'kan kepada 5,10 atau 25 sahaja kerana dapat meringkaskan pandangan mata (sekadar cadangan dari saya yang tak tahu apa2) ... :)

    ReplyDelete
  49. aku dh join

    http://arwendanish.blogspot.com/2010/04/giveaway-contest-with-fazilzura.html

    apa yg aku suke sgt blog ko:
    1) sbb ko adalah kwn blog aku yg penah jpe..seronok kwn ngan ko..tu psl ape yg ko update aku x lupa bc n tggl jejak..

    2) apa sj yg ko buat seharian ko akan update..suke aku..ko marah ko geram ko ngis ko hepi semur ada dlm blog ni...

    3) suke bc kesah anak ko tu Jamal Abdillah Junior...hehehe

    4) Aku suke sgt2 lg sbb ko sllu letak gmbr byk gilerrrrr smpi cicah lantai...so aku seronok tgk smpi rs puas sepuas2nya

    5) Aku suke blog ko sgt2 sbb ko akan highlite ape yg ko rs ptt dihighlite sng tuk aku fhm dan ayat2 ko sng nk bc

    Cadangan:

    1) Header pic ko tu besar gabak...kecikan skit...tiap kali aku bkk satu skrin besar gambar header kau saje..hehehe

    2)Tu je cadangan aku...yg lelain OK cun

    sekian terima kasih

    ReplyDelete
  50. good luck dear...

    p/s: inginkan pakej katering serendah rm6.90 per pax beserta kek pengantin 3 tingkat secara percuma...lawati

    http://nazliezacanopycateringweddingplanner.blogspot.com/

    ReplyDelete
  51. Salam Zura...akak join..

    http://ayuidris.blogspot.com/2010/04/giveaway-contest-with-fazilzura.html

    Cadangan akak :

    1. kecikkan sikit saiz header
    2. background sumer dah ok,senang nak baca dgn kaler gelap camtu n tulisan yg terang..
    3. over all,semua oklah!

    ReplyDelete
  52. Maaf..maaf..bebanyak..

    Nida tersalah copy paste link hari tu..

    ini link yg sebenarnya.. sori..

    http://along-nidar.blogspot.com/2010/04/giveaway-contest-with-fazilzura.html

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah