KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Sunday, April 11, 2010

-- MAKJUN ANGGUN BISTARI - MAB--

~ MAKJUN ANGGUN BISTARI ~


~ 'KUNCI' Suami ??
~ Ingin kan perancang kehamilan yg selamat ?
~ Ingin kelihatan anggun & menawan sepanjang masa..??
~ Masalah kesihatan luar & dlman wanita ??
~~ Sebagai BONUS .. kekal langsing..

MAKJUN ANGGUN BISTARI lah jawapan nye..


MAB mmg mbantu mrawat dalaman kita spt bersihkan darah kotor spt period atau nifas yg x keluar dgn lancar ms kita pantang atau gugur begitu jg period yg x lancar ia kan lancarkan.


Bila MAB Bertindak Balas?

Ia bgantung pada body masing ada yg 1 pertama period dah jadi kelam kabut spt keluar dgn banyak/sikit atau dlm tempoh yg panjang jg keluar dgn jumlah yg byk spt berketul2.Ramai jg yg dtg 2 kali sebulan.Warna darah kotor ni jg keluar dlm pelbagai color spt hitam,coklat atau x merah terang.


Proses tindak bls ni jg bgantung pd body masing ada hanya 2 bln, 3 bln ada sehingga 6 bln dan ada yg lebih.


Kesan/Khasiat MAB Selepas Tindak Balas ?

1.Badan menjadi ringan, dpt bergerak aktif.Lebih bertenaga dan mudah menyelasaikan kerja2.

2.Kulit muka menjadi cantik, licin,halus, gebu dan cerah.tiada lg jerawat atau jeragat/pigmentasi.

3.Badan menjadi kurus,kesan dr singkiran lemak,angin atau toksid brsama proses tindak bls tadi.
4.Perut menjadi kembis dan tidak mengebeh selepas singkiran toksid.

5.Hasil dr tindak balas ini jg membantu mengembalikan kelangsingan berat badan yg ideal.Amat di galakan utk ibu2 yg bersalin anak pertama.Proses kelangsingan lg cepat berlaku.

6.Memejal dan menegangkan payudara, kandungan herba dr MAB dpt membantu mengembalikan payudara idaman semua.Kepada sesetengah ada yg mengalami rasa tindak balas spt sakit/dengut2 pada payudara.

7.Bertenaga, diakui semua yg telah mencuba MAB mmg bertenaga spt dpt berjaga lebih lewat dr mlm2 sebelum mengambil MAB.Malah dapat memberi tenaga yg lebih dlam mengurus kerja2 rumah selepas penat bekerja.

8.Tidak mengantuk di siang hari walau pun kurang tidur di mlmnya.Cth: ramai ibu2 yg menyusu baby terpaksa bangun berkali-kali malamnya utk menyusu baby.
9.Kandungan MAB dapat melancarkan pengaliran susu ibu dgn banyak.Malah tiada efek kpd baby, perlu minum air yg banyak setiap hari.

10.Yang istimewanya rumusan kandungan MAB meningkatkan SEKS, malah rasa yakin dan gembira lagi sebab ia jg berfungsi sebagai family planning.Tiada rasa risau selapas bersama dan tak perlu melakukan senaman lagi selepas itu.

11.Merapat dan mengetatkan rahim - Ini di akui oleh semua yg telah mengamalkan MAB.Tak ada sesiapa pun yg x mendpt pujian dr suami selepas makan MAB.Ramai yg terpaksa tambah bajet bulanan utk membeli shampoo lebih..........malah dpt menyelamatkan rumahtangga yg hampir musnah selepas terkena 'panahan' MAB.


Siapa Yang Boleh Makan MAB?

Semua golongan wanita yg berumur 18 thn keatas.So yg umur 18 th ke atas telah berkawin atau belum,janda/balu jg telah monopouse memang di syorkan makan MAB.Kandungan MAB bukan sahaja utk family planning/cegah kehamilan malah dpt merawat kesihatan dalaman wanita.



BAGUS BETUL MAB NI....APA LAGI ORDER LAH BANYAK ...BAWA PROMOTE SEDARA DI KAMPUNG, ANAK SEDARA YG BARU NAK BERSALIN SBG FAMILY PLANNING...., MAK YG DOK BISIK PAK HANG DOK COMPLAINT...., KAK YANG ASYIK MUNCUNG ABANG SELALU LANGGAR SEMPADAN SIAM....JOM KASI RAPAT....



Sharing IS Caring

Petua dari Dr. Fatimah Az-Zahra

Ustazah menurunkan petua untuk kaum ibu menjaga diri agar sentiasa jadi macam 'abqaro' menurut ayat di dalam Surah al-Waqiah.

("Abqaro" ini bermaksud perawan yang sentiasa menjadi perawan) Ayat ini elok untuk diamalkan setiap hari oleh kaum ibu untuk menjaga kesihatan luar dan dalam.


Caranya:
Lepas solat Isya', ambil air segelas, baca Al-Fatihah sekali, Ayatul Qursi sekali dan Surah Al-Waqiah ayat 35-38 sebanyak 7 kali. Tiup dalam air dan minum. Niat dlm hati utk menjaga kecantikan diri & utk kebahagiaan rumahtangga .

Makna surah Al-Waqiah ayat 35-38:

56.35 -Sesungguhnya Kami telah menciptakan isteri-isteri mereka dengan ciptaan istimewa,
56.36 -Serta Kami jadikan mereka sentiasa dara(yang tidak pernah disentuh),
56.37 -Yang tetap mencintai jodohnya, serta yang sebaya umurnya,
56.38 -Semuanya itu disediakan bagi puak kanan.


2 comments:

  1. Kalau nak order boleh lagi ke?

    ReplyDelete
  2. salam, urgent.. Esok Bleh COD x? lokasi KL.. Please. tq

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah