KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Sunday, April 11, 2010

-- MAAJUN WARISAN KELUARGA - Testimoni --




Sebelum makan MWK




Selepas mengamalkan MWK


" salam , aku penguna setia MWK .. telah mengamalkan MWK dh 2thn lebey, masa melahirkan Akil, suami x membenarkan aku makan atau ambik pil , implan, iud dari hospital. Jadi terpaksa lah aku mencarik alternatif lain tuk merancang keluarga (aku c-zer).. masa tu, mmg perut ku amat buncit cm ada sorg lg bby dlm perut.. sgt2 risau dgn penampilan ku.. justeru aku mencarik & menemui MWK, dgn tanpa was2 aku mencuba.. selepas 2 mingu makan MWK & mencuba, ternyata MWK amat2 BESH.. somi ku terkejut dgn perubahan ku,hari2 bagaikan mlm pertama (heheh) now , aku semakin 'manja' bersama suami.. aku dh menjalani PEP SMEAR test, ternyata doc hanya memberitahu sume nya "CLEAN & CLEAR" ...dan makin lama, bdn ku semakin lain.. smp kan ada yg bertanya pe yg aku buat dgn bdn ku, berat turun.. shape bdn pun makin cantik.. selama ni, hanya bj kurung atau t-shirt2 yg besar selesa bj ku.. now, t-shirt saiz S, dan bj kurung moden /kebaya menjadi pilihan .. SGT2 SUKE.."



Skang ni bior daku wat 1 entry khas tuk testimoni penguna ku..
so sapa2 nak kongsi pengalaman yg besh2 tu sila la yek.
* sume testi atas kebenaran tuan punye diri/yg dh di post dlm blog



MUMMY - Anak sorg (bkn nama sebenar)

mummy ni selama 2 tahun makan coc ngn yasmin sejak lahirkan bby boy sampai bulan 3 aritu rasa cam nak stop, sbb mmg takda rasa nak intercourse langsung mcm kurang nafsu selama ni ok je, maybe sbb faktor keja skrg, buat lagi bertambah takda nafsu sbb penat, faktor timing keja tu la blk kul 1.00pg sure dah letih gila n maybe sbb dah 2 tahun straight makan yasmin kan so skrg ni baru nmpk kesan dia kalau daddy gomol2, sure rasa nak marah sebb geli dia lain macam lg2 bila dia usik kat puting ...kahhhhhhhh
mmg boleh rasa nak sepak dia pdhal tgh foreplay tu tang lain tu rasa biasa la, cuma tak gomol2 tu bila rasa geli tu, mummy dah rasa lain macam la apasal aku jd camni? pdhal dulu sikit punya suka bergomol

pas amek makjun zura ni, penat tu rasa gak la, maybe sbb timing keja mummy ni dah takleh nak wat apa kan, i mean letih n ngntuk tu still rasa la, sbb keja mummy ni timing mmg meletihkan i
tp satu je i tekejut you, even blk tgh2 mlm tu, kul 1.00pg, sampai umah, mandi sikit2, sure penat tu hilang ntah mana sbb mmg turning on en suami, tentulah lg sukaa pucuk dicita kahhhhh lg ....alhamdulillah zura, suka gila mummy

skrg ni subuh2 pun on, sbb nafsu tu mcm sentiasa ada cuma i takot you, masa laki takda pun turn on, bahaya nih berdekah3 .....tp cuma cuak sikit la zura ada jugak la rasa was2 dia tu
mana tau terlekat jugak takut terlekat juga sbb first time merancang guna makjun hehehe insyaallah takda ...............

itu sahaja la cerita panjang saya..


@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@


HERDA - mama_bakes@yahoo.com

"Aku kan sebelum ni makan pil perancang aje jenama 'M**c***n'..lepas tu aku rasa tak selesa dan selalu takde "mood" dengan hubby aku. Aku ada baca dalam web ni tentang pil perancang biase..memang pil perancang ni bagi "mood" yang tak best apabila bersama suami..lepas tu aku fikir cara lain lagi yang ok bagi aku..so kawan aku pun kenalkan le MWK ni..aku dengar banyak testimonial pun kata MWK ni ok..mula2 tak percaya le..sbb makjun ni boleh ke merancang keluarga..then bila aku try..bukan aje "mood" aku ok..aku rasa sihat penat xde..buat keje umah pun ok..then yg penting memamg ia berkesan!! seblum ni period aku dtg 3-4 hari je..tp bila makan MWK ni..period aku mcm anak dara dulu..haha..memang membersihkan darah2 kotor dlm rahim kita..tapi yg paling best bile org kata aku mcm budak Form 5 ambik SPM..x ke "bergetah" tuuu..hehehe..cara makan pun macam makan pil perancang gak..senang kan..ape lagi korang nak tau..tengok aku..itu lee perbezaannyeee..hehehehe..suami pun sukeeeee.."


@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@


Ainey - ibu_mifzal@ymail.com

Assalamualaikum zura..

aku nak kasi testimoni mab ni..nnt ko paste kat blog ko la..hehe..

"Salam..ainey skang dah makan MWK botol yang ke-7..alhamdulillah..mmg kesannya sgt la positif. dulu sebelum makan MWK...ainey sempat makan beberapa biji je pil perancang (ainey x ingat nama apa pil tu?) pastu selama 11 bulan ainey merancang sendiri..mmg plan x mau anak dlm masa terdekat ni..nak tunggu mifzal besar n puas bermanja dulu..memula dgr pasal MWK ni x baper yakin gak..pastu bincang nga asben...asben ainey suh cuba..alhamdulillah..lepas 6 bulan makan MWK..mmg selamat n ainey pun dah x kira dah waktu subur bila..kalau peod lambat sket dtg pun x gerun..kalu dulu siap nangis2..hehe..selain dr tu..banyak lg kesan positif bila amalkan makan MWK ni..dulu..ainey selalu sakit2 lutut..bila amalkan MWK..alhamdulillah..sampai skang dah x terasa sakit2 lutut..badan rs segar je..ha..lg satu..berat ainey pun dah turun 2kg..walaupun x banyak..tp itu permulaan yg bagus utk kuruskan badankan n buat ainey makin semangat..thanks zura coz syorkan MWK ni.."

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@


baby

Salam kak zura, saje nak tepek testi kat sini jgk hhehe bley kan ..

Saya dh menguna akan MWK dh dekat 1thn lebih, banyakkk sgt2 kelebihan yg saya dpt dr MWK ni (tq to kak zura)...

Now saya amat2 happy tentang hubungan ehem2 dgn huby.. sagt2 sy suke.. its make me feel so happy. huby pun sgt2 suke sy gune kan MWK ni .. masa mule2 try , dia suprise sgt... kalah masa 1st nite dulu .. heheheh

sy baru sahaja buat PEP SMEAR.. sgt2 teruja.. memula takut jgk dgn result nye.. but bile dh dpt , doc ckp sgt2 bersih ...bau pun xdak , doc bgtau ada jgk org yg belum kangkang dh terbau dr jauh (memalukan).. but sejak try MWK ni.. xdak bau yg kurg menyenangkan dr vegina.. sgt2 sy puas hati..

Badan sy pun makin hari makin slim.. walau pun sy makan amat2 banyak.. heheh kuat makan..tetapi , MWK memberi kan shape pada bdn sy.. skang ni for ure information, huby nak kemana2 pun sure akan ajak sy jgk..asyik nak melekatt je.. and the best part, apa yg sy nak .. dia akan berikan ..heheheh

TQ KAK ZURA


@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

slm zura, aku na tumpang tepek testimoni ni.huhu..

lepas bersalin anak kedua, aku amik keputusan untuk pakai implan sebab nak menjarakkan kehamilan.masa tu aku masih ragu-ragu lagi na cuba MAB walaupun aku tau Zura dah lama makan MWK sampai boleh jadi dealerlah. aku takut kalau2 aku terskip makan ke, nanti terpeknen pulak.ngeee..

tapi,lepas pakai implan,dalam masa 7 bulan, aku naik 7kg! sebulan naik 1kg weh. makan mmg takleh kontrol lah. klu tak mkn je menggigil...masa tu aku tau aku kena amik tindakan drastik utk cabut implan tu. kalau biar lagi 5 bulan, mau naik sampai 12kg tu..uhuk uhuk..tak mustahilllll...(memang ler doktor cakap ada org mkn implan tak gemuk pun.memanglah, ko sendiri cakap implan ni ikut badan orang gak kan? kalau dah badan aku cepat naik..lagi cepat naik lah pakai implan ni..sori..out of topic..keke..marah hari tu tak hilang lagi.)
so,aku cabut implan dan terus makan MWK malam tu jugak.sekarang ni aku dah nak abis botol ke6.

antara kesan-kesan drastik yang aku rasa :

- sejak aku pakai implan, aku dah tak datang-datang period langsung. bayangkan period tak datang, perut membuncit bagaikan juara dengan makan takleh kontrol lagi.huhu... aku faham maybe takde period sebab aku breastfeed. tapi pas abis nifas tu, aku ada dtg sekali period masa pakai implan tu.tu yg aku tak faham tu. alhamdulillah, pas 6 botol makan MWK, dia sudah datang kembali. tengah proses pemulihan ler tu. tak sabonye lah....

- masalah lawas air besar. aku memang ada masalah sembelit dan buasir (kes suka makan pedas). alhamdulillah lepas mengamalkan MWK ni, hilang dah masalah sembelit. setiap kali lepas makan MWK, mesti mau kasi buang punya. best best.

- masalah keputihan. aku memang ada masalah keputihan yang teruk. tapi lepas makan MWK, aku perasan dah takde kesan-kesan keputihan yang melekat kat seluar dalam lagi dah.

- membantu menurunkan berat badan.sangat2 membantu. harap2 pas period aku dah teratur balik, MWK ni akan mempercepatkan lagi penurunan berat badan aku. dalam masa dua bulan, aku dah turun 5kg, dan masih lagi cuba turunkan lagi.

- buat kulit licin. aku tau kulit muka aku ni kusam. tapi, baru-baru ni ado orang tegur aku pakai pe..kulit leh jadi licin.ngeee...(tapi lupa lak na promote MWK masa tu.sabo je ler..)

- hubungan suami isteri..mm..makin best ler.kuang kuang kuang....(faham2 je le yer..)

apa lagi kengkawan, cuba ler MWK ni. rugi tak cuba..betul,tak tipu punya. aku dulu ragu2, pastu menyesal tak sudah. elok-elok masa pantang berat dah ok, gara-gara takut na cuba MWK, amek ko..naik berat badan.dah susah na turun balik.

suhidacuteandcuddly



@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@


Mar (subdealer)

Salam zura, nk tny bebetul la ..LELAKI bley ke makan MAB ni .. 

Jawapan : TAK BOLEH 

bgtau ni ada kwn pd customer sy punye kes.. entah cmner SUAMI dia TERmakan MWK .. sejak wif dia makan mab dia pelik nape la wif dia ni cergas je , so saje2 la si suami nye try.. skang ni suami dia dh makan kt 1 bln jgk la... suami dia ckp sejak amal kan MWK ni SENGAL2 BDAN , LETIh dan ANGIN dlm bdn sume dh ilang ... mmg dia sonok sgt bile bdn dia ringan , suami kwn ni kerja despatch so dok kuor opis phtu bile dlm opis kene angkat2 barang..balik umah dh letey.. skang ni tak lg, nw balik keje siap bantu wif nye kemas rumah , jaga anak2..

(penjelasan MAHA JELAS di sini, MWK TIDAK BOLEH diambil oleh LELAKI tau .. nnt hilang plak sume hormon2 lelaki.. MWK di buat khas tuk perempuan yg mempunyai RAHIM)

~~ tgk la , even lelaki pun rasa sgt2 BEST bile makan MWK .. apatah lagi kalau kaum2 wanita kalau makan kan ... kalau nk tau best cmer kenela try



EMAIL : denso_cute@yahoo.com tuk order.




TESTIMONI dari web

testimoni 1; menurun & mengawal berat badan
"kawan kawan smua.. actually i kira baru lagi ambik jamu ni.. dlm 3 bln kot.. tp hasil nyer u le rasa dlm seminggu u ambik.. yg i paling suka psl jamu akak kita ni.. nafsu makan i dpt control.. (tak tau la org lain.. sbb lain badan lain effect kot.. ) skrg i da trn bdn 3kg.. dlm masa 3 bln.. tq ya kak.. tu yg i order lagi smpi 3 btl... ari tu.."
------------------------------------------------------------------------------------------------
Testimoni 2 ;merawat keputihan

akum... saya suka kat Mwk nie.. baru sebulan ambik....pasal keputihan kompom ilang.. baru seminggu ambik keputihan n bau2 ilang... dah abis botol ke 2 nie memang akan order lagik.. tq ye ye
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Testimoni 3; kawal selera makan,bertenga,merawat keputihan
"Maajun ni memang beesssttt! Selain dr kita gunakan utk family planing, masalah org pompuan pun bleh settle gak. Sya bru guna 1 bulan tp dah nmpk kesannya. Nafsu nk makan tu mmg bleh control, mungkin bru mkn so x rasa kurang weight tp banding masa nk amik mercilon, nordett , asyik nk mkn je. Sedar2 bdn kembang. Lps 2 minggu lbh mkn terkezut gak apasal period dtg lg, tp pas dgr penjelasan zr, maybe hormon x stabil. Tp yg membuat kan saya teruskan mkn maajun ni coz....hubby puas hati.... Baby saya nk masuk 6 bulan, biasanya baby umur gini, mlm2 mmg kena berjaga, tp pas mkn maajun ni rasa x la penat @mengantuk sgt esoknya. Yg paling suka, masalah keputihan langsung xde, memang bersih! So memang berbaloi, murah pun murah!"
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Testimoni 4 ;merwat keputihan/bertenga/keselesaan hubungan suami isteri
"saya pun teruga gak...tapi teruja nak bagi testimoni ....saya dah makan Mwk ni 2 bulan....alhamdulillah takde masalah...cuma mula2 mkn dulu period kelam kabut sikit....tapi saya teruskan gak...cara makannya pun tak susah...sama mcm kita makan pil juga...lagi satu saya selalu tidur lewat malam sbb buat kerja rumah lepas anak2 tidor....dulu sblm amik maajun mmg nak bangun pagi tu malas jer lebih2 lagi time tengah cuti sembahyang suboh suka sgt saya lajakkan bangun sampai pukul 7 pagi...pastu anak nak gi sekolah saya kalut sendiri ...tapi skrg takde masalah lagi...bangun segar jer... masalah keputih dah takde....pasal hubungan dgn suami pulak (ni mesti ramai yg nak tau)...kahkahkah ...bila dah gelak besar tu paham2 jerlah...memang mendapat pujian dari asben...jadi mana2 cik abang yang baca topik ni dan yg mana isteri2 makan perancang keluarga baik cepat berubah ke Mwk...tapi kenalah sabar yer...takkan makan baru seminggu dah nakkan kesan yg ketat"

-------------------------------------------------------------------------------------------------
testimoni 5 ;mengekal bentuk badan/bertenga/kejayaan merancang keluarga
"sekarang dah masuk 8 bln saya makan. alhamdulillah, dijamin tak menggemukkan... dah kembali langsing cam dolu2.... dah dpt balik body idaman.............. yang penting takde geleber2 yg sungguh menyakitkan mata.............. saya mmg bangun kul 5pg everyday sbb dok sg buloh keje kat kl. nak siapkan anak punya barang, makan sbb nak anto kat pengasuh. balik sampai umah dah maghrib... nak prepare makan, kemas umah etc.... tapi saya tak pernah rasa letih, tak bermaya..... hubby pernah kata, u ni x penat ke? tu ler.... rasa2nya sbb makjun ler... sbb saya tak pernah makan jamu2 lain... hanya makjun..... dan, alhamdulillah... tak ter'lekat' lagi sampai la ni............ ttg masalah wanita sumer settle! hubby pun puas hati........ xde komplain pun apa2.................. lagi puji ada!!! Mwk mmg POWER!!!!!"


------------------------------------------------------------------------------------------------
Testimoni 6 ; kemesraan suami isteri
r-weenz : fatinna wrote: saya pun teruga gak...tapi teruja nak bagi testimoni ....saya dah makan Mwk ni 2 bulan....alhamdulillah takde masalah...cuma mula2 mkn dulu period kelam kabut sikit....tapi saya teruskan gak...cara makannya pun tak susah...sama mcm kita makan pil juga...lagi satu saya selalu tidur lewat malam sbb buat kerja rumah lepas anak2 tidor....dulu sblm amik maajun mmg nak bangun pagi tu malas jer lebih2 lagi time tengah cuti sembahyang suboh suka sgt saya lajakkan bangun sampai pukul 7 pagi...pastu anak nak gi sekolah saya kalut sendiri ...tapi skrg takde masalah lagi...bangun segar jer... masalah keputih dah takde....pasal hubungan dgn suami pulak (ni mesti ramai yg nak tau)...kahkahkah ...bila dah gelak besar tu paham2 jerlah...memang mendapat pujian dari asben...jadi mana2 cik abang yang baca topik ni dan yg mana isteri2 makan perancang keluarga baik cepat berubah ke Mwk ni tapi kenalah sabar yer...takkan makan baru seminggu dah nakkan kesan yg ketat dan ........ ***kak nanti pm no acc yer...pastu pas barang dekat Ina "saya setuju!!!! lelagi bab hbgn suami-isteri tu...... kakkakakak.... jom ler pakat ramai2 mencuba Mwk yg power nih... saya pun memula period berterabur gak... tp so far la ni alhamdulillah... semua berjalan lancar.... apa lagi, jomlah....... cuba jgn tak cuba..... nak memesrakan lagi rumahtangga... moga bahagia ke hujung nyawa....................." r-weenz


-------------------------------------------------------------------------------------------------
Testimoni 7 ;menghilangkan bau2 semasa periodcalendar : asssalamualaikum........ nak kongsi sedikit berita best setelah makan jamu ni: 1) period klu sebelum ni hingga berbelas2 hari...tapi sekarang datang seminggu jer...pastu clean...xder lagi ekor2.... 2) bau2 yg kurang menyenangkan dah xder...
------------------------------------------------------------------------------------------------
Testimoni 7 ;cuci rahim

Testi ke 8: ms brpantang anak sulong dulu darah nifas pernah kuar berketul2 cm tak caya & takut pn ade coz first expce...mmg bertungku coz MIL jaga & dok bisik jer suruh jaga diri dr awal2 ni coz tk nk sakit seblm masanya...insyaallah dh lewat 30-an ni sihat lg....di usia cm ni cantik pn nak ler & pulus pn nak jg tp SIHAT lg nak...... hmmm, sy mkn Mwk ni lepas bersalin... tempoh nifas sy 40 hari.. pastu mkn Mwk ni ari ke 44... pas 2, 3 ari makan turun darah lagi... panik gak masa tuh... kaler itam, byk lak tuh....tu cuci rahim... tp x lama kuar... dalam 4 ari jer... pastu ok.... hmmm, semenjak makan Mwk ni gak... period bersih jer... takdelah kuar ketul2... dulu masa lom kawen slalu gak kuar ketul2... mujur cepat jumpa Mwk nih.... TQ kak zah..... bertindak sblm terlambat.... bak org kata, mencegah sebelum mengubat.... ye tak? Cuma yg lom test lagi.... bila nak stop utk dapat 2nd baby lak.... ekekekekek.... tungguuuuu.......................[/quote] r-weenz


-------------------------------------------------------------------------------------------------
Testimoni 8 ; menghilang jerawat & mencantikkan kulit


ibuhazique : kak ..ma'jun ni panas so muka nnti naik jerawat ke dak...riso gaks kan kalo tang dalam ok tp muka naik jerawat lak..hehehe pudarlah penampilan nanti terutama nak dekat raya ni... muka sya lak sensitif sikit..tp takder jerawat so takut kalo makan nanti jerawat timbul...sila jelaskan ye akak mekasih bebanyak... nak mencelah tang jerawat nih...... agak2nya sbb makan Mwk ni kot kulit i makin jelita.... wajah makin licin.... kuang, kuang, kuang, perasan!!!! eh, tp mmg rasa perubahan... sblm2 ni kerap gak jerawat ni naik.. dah macam2 produk kecantikan sy pakai. tah apa2 dah tepek kat muka nih.... sekali naik melata... kembo siam pun ada... lepas bersalin makan jamu bersalin kampung punya... pastu makan Mwk smpi skrg.... tp dok ler kata jerawat tu tak tumbuh langsung... adalah juga... tp x le smpi mencacatkan muka pun... secoit jer... biasalah kalau nk period tuh.... kalau betullah sbb Mwk nih mmg TQ beri2much kat kak !!! bkn dalaman je POWER, luaran pun makin anggun, jelita & solid maintain cam anak dara.................. Anyway... tenkiu kak.....[/quote] r-weenz


------------------------------------------------------------------------------------------------


Testimoni 9 ;merawat migrain

ibuhazique : Quote: Posted: Sat Jul 15, 2006 7:12 pm salam.. akak sya berminat gaks le...emmm tapi nak tanya dlu takut tak sesuai kan...ma'jun ni panas so muka nnti naik jerawat ke dak...riso gaks kan kalo tang dalam ok tp muka naik jerawat lak..hehehe pudarlah penampilan nanti terutama nak dekat raya ni... muka sya lak sensitif sikit..tp takder jerawat so takut kalo makan nanti jerawat timbul...sila jelaskan ye akak mekasih bebanyak... assalamualikum.... Dah habis sebotol sya gunakan makjun ni..so far, mmg elok... memula dlu sya was2 nak guna takut naik jerawat ke apa..heheh nak jg penampilan...maklumlah sebelum ni sya gunakan yg mahal..sebulan RM42 pil, ttp naik jerawat..kunun akan melicinkan wajah lah, pertukaran hormonlah..bila dtg period jerawat pun muncul.. tp..alhamdulillah...makan makjun kak zah ni jerawat seketui pun takder hahaha..bdn pun tak rs panas pun...so far mmg sya takder masalah migrain dah..jika tidak..alahai..mmg nazak!!!sakitnya melarat 2-3 hr...rs pecah kepala..la ni masalah mmg hilang hahaha ALHAMDULILLAHHHHHHHHHH ibuhazique


-------------------------------------------------------------------------------------------------
Testimoni 10 menurunkan berat badan


tee : As'kum,Kak Ada cite baru nih.Semenjak T makan jamu kak .Badan T cam dh susut sikit.Tpi T x perasan.Yg perasannya..Meh T cite ler Selalunya T slalu kirim nasi dh sbulan kt kawan.Tpi ari tu T,dh boring.Kononnya nk pilih citarasa sendiri.Kakak gerai tu tegur T."Hai ,ko T lama x beli nasi akak,makin kecik ko nyer"....Dlm hati berdetik gak.Aiks dh susut ker badan aku ni.Tu baru sorang.Kemudian ptg T mesti beli pisang goreng atau keropok lekor.Mek keropok lekor pun tegur T."Kak,apasal akak dh kurus...akak makan pil kurus ker..lengan baju akak dh x ketat.(Pkai uniform/blazer).Apa lagi dlm kepala ingat jamu akak lh.(Promote nih) Ari tu Kak Nora yg jual insuran pulak.(Yg jumpa kak ari tu).Dia pun tegur T dh kurus sikit.T kata lh makan jamu kak.Apalagi,dia kn dh beli kt kak ,cuma dia lom makan lgi.Dia kata nk makan dh x sabar lgi.Eeee dh perasan pulak T ni,dh kurus sikit. T ada satu soalan tuk kak ....Anak dara leh x makan jamu akak nih.Coz ada seorg anak dara ni,tanya.T berjaya turunkn sikit makan apa.(Dlu T pipi tembam,dh la tu badan bulat.Dh la T ni kecik jer org nyer.Cam kak Nora tu)Kak,tolong jawab nyer.....T nk pm kak..nk order... (Caya lh kak ,Macam X percaya jer...Stop jer makan,period dtg..betul lh.Macam pil perancang...) tee


---------------------------------------------------------------------------------------------------------


Testimoni 11 ;melawas buang iar besaRharajuku : isyallah...itulah first thing yg saya bleh nampak klu buang air..mmg x sembelit lagi dah...b4 this mmg payah sket klu time2 nak buang air ni.. lain2 sy x nampak lagi cuz btl pertama x abis lagi...cuma yg nampak period tu dtg blk (keluarkan darah kotor)..tp xper sy tunggu lagi...insyallah berkat kesabaran manalah tau berhasil pulak nanti... nak tanya lagi kak..open erk...klu cam terbabas ker percentage nak pregnant ada x... even dah mkn mab ni:lol: harajuku

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Testimoni 12 : membanyakkan susu bdn

rahayu: saya dh makan Mwk sejak 44 hari bersalin ... sejak makan , mmg banyak susu bdn sy smpkan melimpah ruah susu bdn saya... anak saya lelaki, jadi xdak masalah .. bby boy mmg sgt kuat menyusu. anak saya x mengalami apa2 masalah di sebab kan sy makan Mwk ni.. mmg sy suke makan Mwk .. now anak dh 2thn lebih , susu bdn tetap banyak .. anak sy pun x de mengalami masalah kesihatan .. Mwk MMG BESH ..



2 comments:

  1. haku tgk gambor kau yg pertama ngan yg kedua tuh samer jerk...opssssssssssss...!!

    ReplyDelete
  2. opssss... same yek , myb yg 1st tu membelakang .. tp yg 1st tu time aku kembang ler jgk

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah