KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, June 4, 2010

- AKU BERSIARAN DI RUMAH -


salam sume

bz kerja ke?

daku ado kat umah , hari ni mmg xdak mood nak kejo .. cz 1 hari aku x tido psl akil x sihat ..

smlm ptg time balik keje, akil as usual biasa je.. tp dlm kul 11 mlm gitu , tetiba je kepala akil panas sgt2.. mlm pun dia tido x lena.. aku pe lagi , kasi cek suhu .. sekali tgk 39drjah.. waaaaaaaaa takut nye aku ...

aku terus le kasi dia ubt demam , pehtu dia zzzzzz... dlm kul 1pg tu dia cm ngigau2.. aku rs dahi dia amat2 ler panas... mmg aku dh risau sgt2 dh .. terus aku tuam bdn/kepala dia dgn tuala basah (air asam jawa).. turun skit jek 38drjah ..pehtu dia merengek2 ckp sakit bdn ..

time tu aku xleh tahan dh .. mengalir laju je air mato aku ni ... akil ni , susah nk tgk dia merengek2 gitu , kalau dia leh tahan sakit.. dia stil aktif.. tp ni, mmg teruk le gaya nye smp dia rengek2 gitu ...

pak ajil pe lagi , terus siap2 nk g hos pputrajaya... smp sana, sib baik x ramai org.. phtu terus terus turn dia, doc suh g xray (cuak aku), cz dia batuk dh 1 week .. result kuor, sume nye ok .. paru2 clear... legaaaaaa aku ..

balik cheras dh kul 4pagi cmtuh, akil tidooo .. aku & pak ajil smbung tido jgk..

kul 8 tgk pak ajil dh siap nk g keje, dia suh aku MC jek (mmg ku suke).. so leh aku pantau dak kecik tu..

ni akil tgh tido , baru lepas makan biskut choc + susu .. dh minum ubt demam jgk ..









** wink wink : tlg doakan akil sihat ye kawan2

9 comments:

  1. akil,
    get well mr. hensem.

    moga cepat sembuh k..

    ReplyDelete
  2. moga akil cepat sembuh...aku pun cuti hari ni..

    ReplyDelete
  3. aqil, rajin rajin makan obat, cepat sihat, sian mama susah hati...

    ReplyDelete
  4. ummiaqeef >>> tqqqqqq

    LOL >>> tq untie rock ..

    ainey >> cuti2 sakan ...

    Hany >> hhuhuhu betui2... susah ati daku .. ni baru balik dr klinik ..

    ReplyDelete
  5. ala ciannyer akil tak sihat ye.... rajin makan ubat ye akil....
    zura ... mmg sedih tengok ank sakit kan... huhuhu

    ReplyDelete
  6. kak nur >> waaaaaaaaaaaaaaaaa betui2, x sangup nk tgk ..

    ni akil tgh zzzzzzzz

    ReplyDelete
  7. now akil dah sihat belumm..??

    ReplyDelete
  8. shi3la >> dh sihat dh .. syukurrrrr

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah