KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, June 9, 2010

- AUMMMMMM ... sodappp -



aloha sume

ni time kiteorg dinner , masing2 xnak makan nasi...

akil plak , nowdays kul 10 baru selera mega dia sampai ... so pe lagi , just mkn yg ringan2 (ringan ke? )..

terus kiteorg ke Tmn Bukit Angerik kat Cheras ni , g santap Burger dari OTAI Burger ... sodap ooo .. ramuan dia special ..

kalau burger biasa2 tu cepat tui muak .. yg ni garing tau .. so leh try , diorg banyak cawangan.
nak tgk full web .. meh tgk SINI

.





akil ni , now days .. kalau makan , mmg xleh kongsi2 dh .. sure salah sorg akan lapo .. wakakak

tgk je ler cara dia makan , mmg abis dia sorg je seketui tu .. makan banyak , bdn gitu je..

Anak lelaki ni mmg kuat makan kan .. tp di sebab kan diorg tu extra aktif /buas, maka nya.. idok le naik sgt2 bdn nya tu ..


6 comments:

  1. selera betul akil ha
    seketul dia leh abis eh
    tu kdg2 sbb derang lapar
    danish pun cam tu
    kalo dia lapar mmg abis sorg kdg2 tu bertambah..hehehe

    ReplyDelete
  2. salam kak..
    memang super duper sedap burger otai nih..Tuya dulu2 je selalu makan..masa dok umah lama senang nak dapat,skang dah x jupe lak kat sini..huhuhuhu..

    power la akil,sebiji dia leh ngap sorg2..

    ReplyDelete
  3. el >> dia mmg kuat makan beb , ni aku wat nasi grg , 3 kali dia tmbah .. smp pak ajil tny dia baca 'bismilah' ke idak ..wakakakak

    tuya >> haah kan , tmpt baru now susah ke? cz nmpak OTAI ni ado di merata2 tmpt

    mmg pun tuya, makan kuat ..bdn menten jek

    ReplyDelete
  4. jauh eh carik OTAI zura.. sampai kt tmn anggerik tuuu.. kt situ mmg ado 1.. mmg beshhh OTAI ni.. dulu ade 1 kt bintang kt umah den tu.. tp bebaru tgk xde dh plak.. kalo nk kn gi tmn anggerik gak la..
    beshhnya akil kuat mkn.. anak org dua2 tu xmo mkn sgt.. susah hati pk.. tp yg aisy bdn ttp montel.. psl kuat sgt minum susu..

    ReplyDelete
  5. OTAI ????
    ader burger otai la plok.. hehehheeh...

    ReplyDelete
  6. mar >> heheheh tu ler kan , jauh nun di sanun , tp kalau dh dok umh baru , kire dekat je tu ..
    kiteorg kalau diner ke , nak makan burger mmg ke situ ler... situ yg sodap ..
    oh kat BINTANG pun ado yek .. rs2 cm ado , tp x pasan tu OTAI ke bukan ..

    LYa >> wakakak haah ler, x penah rs ke?

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah