KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Saturday, June 5, 2010

[AWARD& TAG] BLOG PALING COMEL


salam sume...

arini blog walking, xramai plak update blog tody .. masing2 cuti ..

daku lepak2 je kat cheras... cz nenek, dgn makcik ku dtg dari ganu ...

mama, abah, nenek & makcik ku akan bertolak ke MEKAH sok , semoga selamat pegi & pulang..

ni aku dpt AWARD blog comel dari AINEY comel ..tq yek .. (mmg bab2 tag & award ni nama ku famos amos)





Haih, macam mana ni ? Jom selesaikan pantun yang diberi.

___________________,
___________________,
Memang aku rasa blog aku comel,
Kenapa korang jealous ke ?

aduyaiii ... kene wat pantun2 ler plak huhuhuhuhu...aku hentam je ler yek ...

ado manusia suke membebel,
membebel banyak2 x penat ke?
Memang aku rasa blog aku comel,
Kenapa korang jealous ke ?

Amacam? Ok, tak? Senyum mesti tak lupa.
Dah siap kan lepas tu kena tag kan pada rakan blogger yang lain. Yuk, tengok sapa yang comel:

1) LOL
2) JUE mama iman
3) Hany bunny
4) kak ai
5) ayuni


so korg , sila wat yek... x wat kang daku rotan ...






** wink wink : akhir nye berupdate blog ku today



5 comments:

  1. haha...pandai ko berpantun...ok.ok..tq sudi wat tag aku...nama kalau kalau bab tagging ni mmg x pernah miss..hehe..ada je dlm list...

    ReplyDelete
  2. ainey >> hehehh terer yek , aku main hentam je beb .. janji bile baca tu ayat dia sodap ...

    wakaakk tu ler... kompom nama naik puunye

    ReplyDelete
  3. waaa...kena pantun pantun yerkk...huhu daku try...tq zura

    ReplyDelete
  4. alamak!! tak pandai la berteka teki.. huhuhu..

    ReplyDelete
  5. Huny banny >> heheheheh sile2 try

    jue >> bile lg nak asah bakat jue

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah