KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, June 3, 2010

- BLACK OUT vs PRINCE OF PERSIA -


yuhuuuuuu

ni sambungan pd kejadian BLACKOUT yg berlaku smlm ..

opis aku dgn pak ajil kan sebelah2, kalau dh opis ku BLACKOUT.. dh sahih2 ler opis pak ajil pun samo , tp dia tu banyak opis kecik2 kat area2 dsara heights ni.. masa aku sms dia , dia kat opis lagi 1 (ado letrik)..

pehtu dlm kul 2 lebey kiteorg naik ke opis.. our GM ckp leh balik.. yuhuu masing2 pe lagi , terus ler kemas2, then balik..

daku terus le sms pak ajil ckp leh balik.. dia pun leh balik awal jgk .. heheheh dlm hati dh terdetik nak ambik akil awal kat taska pehtu nak smbung zzzzzzzzzz kat umh baru (zzzzz dlm air cond besh ooo )

then tepat kul 3ptg gitu , kiteorg g gerak ke cheras...

bile smp 1 simpang tu , sekali pak ajil leh ambik lane ke Leisure Mall.. slm hati aku "maybe pak ajil nak g bank kut..".. aku mmg nak ke bank pun , nak bank in deposit (ado le , dh dpt nnt ku story)..

Pehtu dia park depan MAYBANK.. dia pun g kuor duit.. then dia ajak masuk leisure mall.. waaaaaa aku ingt nak balik umh, tp biasak ler kan .. bile dh kat situ hati pun jd 50:50 ler .. so aku ikut jek .. then pak ajil jalan2, pehtu belikan aku screen protector baru tuk HP ku (yg lamo akil dh kopek).. pehtu jalan2 lg, then dia singah kat kedai jual game/cd/computer... daku as usual ler , ikut jek..

sekali , dia usha PS2 ler.. waaaaaaa PS1 pun x abis main, pehtu dok tny price tuk PS3 , XBOX & PSP.. mak eh , leh tahan mahei jgk herge benda2 alah ni ..ku ingtkan takat rm100-200 gitu .. pak ajil ni kalau nk beli brg mmg agak cerewet, so lamo ler.. aku yg dh bosan pe lagi , grab PS2, main le kejap ..

Then pak ajil ajak kuor, jalan2 lg.. sekali dia singah kat GSC, wahhh x sangke ler .. hari dating le tuk aku smlm heheheheh .. ingt nak tgk cite antu, then pak ajil beli cite PRINCE OF PERSIA..start kul 5, not bad le cite dia, memula aku tgk hero .. x encem ler, dh last2 tu baru nmpak smart & hensommmm ..kalau leisure , hari rabu rm6 je tiket wyg..

dlm kul 7 lebih abis wyg , kiteorg rushing balik



GSC di leisure Mall


pak ajil beli tiket (rela dia bwk beg aku tu)

macam2 ado ..

.

lepas je mandi2, solat .. then terus siap2 nak ke LEisure balik..

aku pun ikut kan je, kali ni angkut akil.. akil sonok ler dpt jalan2..

Rupe nye pak ajil ke kedai game tu balik, akhir nye dia sambor PS2 rm400 dpt pree 12 game & memory kad..



tgk le dak tecik ni, org nak test .. dia pun nak jgk ..

.

b4 balik, kiteorg singah makan kat KENNY ROGERS .. heheh

Tq to eh suami cz sudi banje kami..nnt banje lg yekkk..


i like

dapp

menu ku , tp akil yg perabis kan

our drink

"Gendang gendut tali kecapi, kenyang perut ...suke hati "

* wink wink : SONOK DLM KEPENATAN

6 comments:

  1. haha..ko dah tgk eh..prince of persia tuh...mmg hero dia masa last2 tu nmpak smart sket la..hehe

    ReplyDelete
  2. ainey >> kan kan , memula tu agak comot, pehtu nmpak x encem .. dh last2 tu baru aku jatuh hati .. heheh aci gitu ?

    ReplyDelete
  3. babe,
    prince of percia..

    gua jatuh hatey kat hero dier.
    senyum dier..
    mata dier..

    hakhak...

    menawan sungguh..

    tertawan gua..

    ReplyDelete
  4. LOL >>> wahhhh ni sure dh tgk 10 kali cite tu yek ..
    hero tu ala2 cm pemalu tp macho kan ...

    ReplyDelete
  5. kat sini pun KR jugaaa.. errrmmm.. hehehe...

    sempat lagi tue berdating.. siap tgk wayang lagi tuee..

    ReplyDelete
  6. Jue >> hehehe haah KR tu pak ajil layan kan je , cz akak dgn akil nk makan ..

    sempat , harus ler kan .. dh balik awal ..

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah