KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, June 3, 2010

- CUTE COUPLE TEE -

salam sume

dh lunch ke? today daku lunch MEEHUN SUP .. sure kul 4ptg kang daku lapo huhuhu xpe ler, leh g tapau pisang goreng panas2..

td saje2 blog walking, sekali terjumpa 1 blog ni .. sgt sweettt & cuteeee..

diorg ni jual TEE couple set.. tp kalau yg dh kawin aci je nk pakai.


aku suke tgk yg ni ...

po lagi di tungu , meh terjah blog nye COUPLE TEE

** wink wink ; penah order kat fb , tp tuk family set ...


6 comments:

  1. babe..

    lunch kita sama ar..

    i likeee..
    sedapnyer...

    hehehe..

    baju tu sweet jek.
    gua suka gak..

    ReplyDelete
  2. LOL >>> eh samo yek , sehati sejantung le yek ..

    sweet kan , heheh cute jek

    ReplyDelete
  3. cute giler..

    tapi ader gak sesetengah lelaki cerewet sal warna..

    tapi merah tetap di hati gua.
    hakhak..

    *gua dh lapar saat gua komen ni.
    lapar woooo..

    ReplyDelete
  4. LOL >> lor x makan lg ker ?
    daku pun lapo bangat ni ..
    xtahan , harus carik mknan jap lg.. huhuhu

    haah kan , kdng2 tu kalau daku beli bj tuk pak ajil, sure dia pakai punye... kalau x pakai, daku sekeh2

    ReplyDelete
  5. jue ada jumpa baju pattern2 macam nie. macam2 style ada untuk couple. sesuai untuk yang nak berhoneymoon!

    ReplyDelete
  6. jue >> hehehe betui2... sure romantika kan

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah