KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Saturday, June 19, 2010

DEMAM BOLA punye pasal .. BENJOL sebijikkkk

i
salam sume

ni nk tunjuk bahana nye 'domam' bola yg berlaku skang ni ..

dak kecik ni , mmg x sah kalau b4 tido x main bola .. abis 1 rumah di sepak nye bola.. frame konvo adik aku pun ado yg dh 'gugur' dari dinding di buat dak kecik tu ..

smlm dia main dgn mak su nye , pehtu entah cmner .. bile dia nk ambik bola depan pintu bilik.. GEDEBUKKKKK sekali, pehtu WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaa

aku ingt kan terantuk gitu2 jek , sekali raungan nye lain mcm je, bila adik aku bwk kt aku .. rupe nye dh ado 'telur' berbutir kat dahi dia.. aduyaiii sian tui ler anak ku tu ... siap ado line hijau/biru tau .. adehhhhh ngeri plak aku tgk .. terus aku tuam dahi dia gune tuala.. pehtu aku terpaksa tekan kuat2 , taku benjol x surut (dlm ati.. abis lerrrrr kalau toki & tokwan dia nmpak .. sure kene bebel punye)..

lama jgk ler dia meraung, pehtu aku letak minyak kat dahi dia.. x lama tu dia tertido .. sakit le tu kan ...






ni plak kes g Tesco extra kat cheras...

dia nak tunjuk bakat le konon nye, sib baik x rosak ..

bile tgk hrga .. mAKkkk AIII .. leh byr duit umh 6bln tauuu



4 comments:

  1. alahai...kesiannya...besar lak tu benjolnye tu.
    hahaha..dgn ekspresi muka sekali duk main piano tu.kuikui...

    ReplyDelete
  2. uishhh.. msti kuat gak kena ni..smpai lebam biru nmpak...

    ReplyDelete
  3. adehh,sakit tu. anak ko pun bkn main lg yer..ekekekek

    ReplyDelete
  4. suhida >>> tu ler, mmg beso sue.. tu pun dh puas aku tuam smbil tekan, baru kempis.. but wrna nye x leh le ilang..take time jgk kan ..

    LYa >> haah , bunyi x bape kuat , cz kene kayu. tp tajam le kayu tu .. frame pintu ..

    kak su >> tu ler kak , bby boy.. gasakkan

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah