KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, June 7, 2010

- SABTU PTG -HAPPY BESDAY DINA -


salam sume

ni story psl weekend ku yg lepas..

jumaat, tu aku MC, tp aku stay je kat umh .. cz akil x sihat..sib baik ler, dia cepat sembuh.

Pehtu nenek , makcik & pak su aku dtg dr GANU.. diorg akan berangkat ke MEKAH dgn mama + abah aku... (myb akil dpt rs kut toki dia nak jauh dgn dia)..

Sabtu plak , aku lepak di rumah baru .. pehtu balik ke rumah mama ku dlm kul 3 lebih.. pehtu huru hara menjahit hadiah tuk DINA (hope ko suke yek junior)..

dlm kul 5 lebeh baru bertolak ke rumah sya (junior ku ni ado wat mkn2 sempena BDAY anak dara nye)..HAPPY BESDAY DINA .. lg pun aku nk terjah umh baru dak ni, heheheh xpenah dtg lg..

memula aku smp, sorg pung aku x kenal huhuhu segan2 , x lama je kak su smp .. yuhuuu ado geng, pehtu CIKLIN plak smp .. mmg aku suke, 1st time jmp dak cute ni .. mmg ramah betul.. then last sekali kak bibu (even sosat skit2.. sib baik smp)..

pehtu bile ado geng tu ,mule ler riuh kejap kan heheheheh .. dh kenyng makan, kiteorg pun blah dlm kul 7 lebih jgk ler.. hehehh sian tuan umh (tp aku tgk tuan umh aktif semcm , adakah boy ? jeng jeng jeng)...


me with mak yong (6bln)

kami (2nd trip)
sonok jmp ramai kawan
we all

mknan yg banyak (aku segan nak snap awal2.. umh stil penuh).. kek sodap tui

.... bersambung

** wink wink : berkawan biar beribu , berkasih biar satu.. rezeki jgn di tolak , musuh jgn di carik

6 comments:

  1. cutenye akil... happy sgt jumpa geng tu..

    ReplyDelete
  2. Lya >> heheh tu ler, dia dh lama x g jln2.. sakan le, mkn pun skit je.. sonok dpt main

    ReplyDelete
  3. sedap semua mkanan.siap dpt tapau..hahaha

    ReplyDelete
  4. kaksu >>> wakakakakakkaak , betui2, siap tapau ..

    ReplyDelete
  5. waahh..! bestnyaa.. kek dia cantek laa..

    ReplyDelete
  6. jue >> heheh time akak smp dh tingal suku jek , sib baik sompat merasa...

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah