KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, June 7, 2010

- HEADER BARU LAGI -


salam sume

cmner weekend anda sume? besh dak ??

di sebab kan mood ku yg amat2 bahagia now.. so ku tukor lg header blog ku...

ok dak ?






** wink wink : gambo photoshoot yg lepas

9 comments:

  1. hehehhehe.. dh perasan semlm.. nk tgl komen semalam..line dok clear kt rmah.. sbb hujan

    ReplyDelete
  2. LYA >> heheheh awal jengah blog...
    oh ujan yek , daku xpasan plak .. smlm rs nye kl x ujan

    ReplyDelete
  3. wah....rajinnya edit2...tolong buat kat imah gak..hehehehe


    re:salam zura..btui tu..bila dah pegnen ni..n sikecik ni makin membesar..baru la taw... seronok taw rasai pengalaman ni..
    tu la...terpaksa berjinak2 dgn susu..
    vit wajib...heheeh..
    akil bila nak dapat adiK..heheheheh

    ReplyDelete
  4. eija >> hehehe tq tq .. moge2 smp ke akhir hayat ..

    gambo time g sesi photoshoot..

    imah >> heheheh imah , hok ni our photog yg wat le lalink...

    heheh kalau bley sok pun nk kasi akil adik... insyallah , doa2 yek ...
    betui2, mmg besh tau .. time ni rs senang ler.. dia dh kuor suh .. kompom slim.. kite letak je, dia lari2.. pehtu kene kejo plak ..

    ReplyDelete
  5. gambor En somimu senyummmmm ke telingaaa....cer kalo ko yang ambik gamborrr haram diyer nak senyummmm....

    pade firasat haku nampaknyer diyer memilih cameramannnnnn....

    ReplyDelete
  6. shi3la >> wakakakakak itu senyum 'terpaksa' cz di dera oleh our photog beb .. wakakakak

    bnyk gmbo dia x snyum , but photog kiteorg terus delete, dia kene wat lg.. so pak ajil kene posing semula ler.. wakakakk tu psl ler sume gambo snyumm (or muke tahan panas matahari).. heheheheheh

    ** beb , ayat last ko tu pun salah 1 nye..

    ReplyDelete
  7. rajin ko ekk..aku mmg malasla nak buat header ni...lepas buat dulu xmenjadi..hukhuk..aku biarkan camtu jerr..hehe..anyway cantik header tue..kreatif gak ko yer..turun2kanlah ilmu sket..heheh

    ReplyDelete
  8. mas >> heheheh tu our photog yg wat beb , now days aku suke header yg simple2 jek ..
    maleh nak wat yg serabut2, nnt otak aku serabut...

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah