KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, June 25, 2010

- KAMERA KU .... -


ROSAKKKKKKKKKKK...waaaaaaaa


salam sume

pe kabo, lama korg x dpt singah kt 'umh' ku ni kan ...

sowe le terpaksa 'hilangkan diri' wat seketika.. di sebab kan ado HANTU2 yg sibuk nk skodeng blog haku ni... sian diorg tu , dh le BUTE IT.. bile tgk org ado blog, dia dengki...
emmm gitu le lumrah manusia yg xdak life ni.

lupe kan cite BODOH itu..


ni nk story , kamera kesygan ku dh rosak ler.. huuhuu

ni sume dak kecik tu nye psl... aku tgk dok upload gmbo2.. sekali dia dok lompat2 atas katil, pehtu dia terrrduduk, time tu lence dia kuor... bile dh terduduk tu , aku rs lence dia cm dh termasuk... emmm rosak ler..

dh puas switch on and off, xleh jgk kuor... dgn ini , maka 'selamat' ler...

aci dak " abgggg, DSLR 1".. kahhhhh



* wink wink : banyak berbudi kamera ni tau uhuhuhu



5 comments:

  1. kamera rosak mmg sengsara ler kita... kata blogger.. kamera dlm h/beg sokmo...

    pujuk cik abe beli hok gedabak tuh ler.. DSLR.. heheh...

    ReplyDelete
  2. jeles aku tgk header tu..huhuhu xmo kawan kahkahkahkahkah
    a'ah sokong cik zue..bila ajek DSLR kahkakah...eh jgn beli..nti aku jeles pulak cait

    ReplyDelete
  3. sian ko zura...ni ko oline kat opis ke umah ni...?

    aci je..suh pak ajil beli DSLr tuh...hehe...

    header ko mmg classss la...lomantik...best..best...

    ReplyDelete
  4. alahai.. sian akak.. biarkan jerla org tueee.. jg dok kisah sgt..

    camera rosak?? hehehe.. samo la ngn kita.. tak syoknyaaa.. kan? hehehe..
    amik yg baru la jawabnya nnt.. hehe

    ReplyDelete
  5. zue >> wahh , itu harus.. heheheheh agenda akan dtg .. now kene gune le hp ku

    el >. kahhh , aku tau ko jeles.. meh kasi jeles lg dan lg dan lg..

    ainey >> sian aku kan , aku online kt umh le pe lagi kan , wifi pree...

    kahhh DSLR is cominggg..

    jue >> betui2, wah dek je lerrrr..

    uhuhuh tu le jue, sian kite kan ...

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah