KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, June 30, 2010

MY BIRTHDAY GIFT form RAYSHA PERFUME


salam sume..

adeh rasa nye lama aku x membebel kt sini kan .. sume nye terpaksa aku auto publish kan oleh kerna ada manusia yg PHD pada ku.. abis sume, even cimbcliks pun aku xleh bukak .. (aminnnnn)..

so ni baru le aku berpeluang nk story psl special gift tuk aku (bln mei yg lalu).. aku terima hadiah ni awal bln 6.. tp sowe bangat2, baru sempat nak tepek ..

aku dpt pm dr RAYSHA PERFUME mengatakan aku terpilih tuk dpt hadiah sempena birthday aku .. wahhh teruja u.. TQ to ITA..

and dlm 1 week cmtuh rs nye, smp le brg nye pd ku... dpt perfume okey.. sapo nak kasi pree2 kan, harus le aku excited..

to say the truth, aku ni SANGAT2 ALEGIK dgn bau ONE DROP PERFUME... mmg aku x penah beli langsung perfume tu , aku x leh bau weh .. pening gilos kepala aku... bau nye sgt menyengat hidung & kepala ku.. waaaa so promote le cmner pun.. mmg aku xbeli...

tp perfume dari RAYSHA ni.. memula aku takut jgk nak pakai, sekali adik aku le dok belek2 smbil calit kt tgn dia, sekali aku bau .. MASYALLAHHHHHHHHHHHHH.. sodap nye bau, ak dpt 3 bau..body shop, britney & burberry..(dia ada mcm2 bau) bau nye sedappppppp sgt2.. betui weh aku xtipu, korg try le beli & bau ... now tiap2 malam sure aku calit (kdng2 kuor or g keje pun aku calit) mmg tahan lama tau ... x rugi aku dpt perfume tu ..harga pun murah & berpatutan

bau dia lembut jek, sesedap rasa le senang kato kan .. mmg sodap, compom x kan nyesal kalau beli (wah siap promote lg) ..

so sapa2 berkenan tu , sile la masuk ke blog nya key .. RAYSHA PERFUME





harga yg mampu di beli oleh sume org



aku suke bangat..



TQ SO MUCH TO RAYSHA PERFUME



4 comments:

  1. itula..gara PHD tu.. habis hilang keseronokan bblog.. xpela zura byk2 sabor yer.. biasala..bkn semua manusia suka kalo tgk kita senang.. ada y hasad dengki..

    **tahniah dpt perfume tu.. best.. x yah beli lagi...

    ReplyDelete
  2. beli kat ita ekk..?? best ekk..? leh try gak nnt.. :-)

    ReplyDelete
  3. Owh dah ada entry ni yer... TQ tolong promotekan... Bestkan baunya... :D

    ** Sampai mcm tu skali org dengki kan.. Cimb cliks apasal plak tak leh buka? sebab orang dengki gaks ker?

    Jue: bukan beli tu special gift 4 besday girl.. :)

    ReplyDelete
  4. LYa >> waaaaa tu le psl nye lya.. sabo je ler, sib baik leh auto publish .. kalau x , surut le nuff ku ..

    * tqqqqqqq

    Jue >> haah , but yg ni hadiah sempena bday akak

    ita >> URE MOST WELCOME ... sgt2 le besh bau nye

    ** huhuhu haah , even cimbclik pun.. susah tui daku nk byr utang now.. gile betui kan ..

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah