KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, June 8, 2010

‘My Water Moments’

salam sume

sure korg pasan akan iklan psl kamera SONY TX5 ni kan (yg ado nuff akaun ler, yg xdak .. g daftar key).

kali ni , nk try my luck tuk dapat kan SONY TX5 (insyallah)

heheh suprise tgk iklan promo ni kan , model siap nyelam smbil snap gambo .. dunia semakin maju and jgk SONY ...

kalau ikutkan , nak bwk kamera ke tmpt yg ado air, sgt2 ler takut kan .. daku penah ler, bwk kamera siap balut dgn beg plastik ke A Famosa water world , cz takut basah and rosak .. huhuhu kamera bkn murah2 .. ratus2 or riban2 le jgk kan .. kalau dh masuk air skit, kompom ler rosak ..

so dgn SONY TX5 , korg x yah risau lg ...

kamera SONY terbaru ni mcm2 ciri tambahan ado .. anti gegar, anti habuk, anti suhu and the best part is WATER PROOF key .. x caya ke? kene g try test ler kat kedai nun ...

cube tgk gambo with or with out ni ..

lebih kurg cm kamera DSL kan ? so kalau rs2 x bape nak mampu beli kamera mahal tu .. kamera slim ni pun bley jgk dpt kan imej yg cantik , bley ler berangan kejap jd photog yg profesional.

so JOM dapatkan KAMERA SONY TX5 Sekarang ... !!


kamera ni mempunyai banyak variasi warna.. mcm2 ado ..

* smart plak warna hitam & pink tu .. (agak2 korg, daku murah rezeki dak kali ni?.. doa2 kan key )

sapa nak tgk lg mengenai kelebihan SONY TX5.. jom layari web nya.

.

SERBA SEDIKIT MENGENAI KAMERA KU


ni lah dia kamera yg telah banyak berjasa pada ku ..

x kire di mana, atau bile2 masa sahaja .. SONY Cybershot ni mmg setia di samping ku..

dah lama pakai kamera ku ni .. dekat2 3 thn jgk ler..


gamba di ambik di BAGAN LALANG

* saat gamba ini di ambik , puas jgk nak pastikan kamera ku tidak di 'sentuh' oleh air.. kalau x, mmg harus ler 'jemur' kamera ku tu ..

kalau dpt SONY TX5 tu , masalah ku ni x jadi masalah lg.. harus bley daku landing2 or menyelam sambil ambik gamba ni ..


gambar di SG CONGKAK

* yg ni pun agak sama dgn yg atas... daku mmg suke snap dgn mcm2 cara , tp di sebab kan xdak lg SONY TX5, daku rs x puas hati nak ambik shoot di atas air tu ..



ni plak gamba dlm tab mandi hotel ..

* gambar ni menunjukkan pergerakkan air yg cantik.. tp x bape clear .. cz use kamera murah ..

.

sume gamba2 ni di ambik oleh SONY cybershot ku ..

mmg daku jenis suke mencarik kelainan dlm setiap snap, di sebab kan x mampu lg nak beli DSL tu .. so mmg terpaksa gune kan pe yg ado ..

dgn kamera cybershot ni .. daku dpt jgk banyak teknik2 atau hasil yg amat2 baik.. tapi kalau dpt SONY Tx5 tu , rs nye hasil lebih memuaskan hati & cantik..

Jika di takdir kan SONY TX5 milik ku , holiday kami akan lebih meriah ..

** wink wink : Moge2 murah rezeki kali ni .. aminnnnn cz KAMERA KEYGAN KU DH ROSAK

17 comments:

  1. banyak iklan nuff disana sini kat blog zura ni...makin mantap la BE lepas ni...cayok2 k

    ReplyDelete
  2. mama anje >> syukurrrrr.. dulu dok zzzzz je, cz time tu xdak sifu ajor.. now dh ado sifu tulung ajor, and nk jd bloger tegar.. maka nye iklan tu x leh zzzz dh heheheeh

    ReplyDelete
  3. cantek gmbo2 kat beach tu
    gud luck..nti dpt yg baru
    yg lm bg kat aku hahahahaha

    ReplyDelete
  4. aizudin >> tqqqqq


    el >> wakakakakakaka , suke le ko kan.. tu dh jd tukun aku dh beb ..

    ReplyDelete
  5. good luck tuk camera sony tuh...

    ReplyDelete
  6. salam zura..tak dak rezeki nak gi umah syafawati..apa nak buat..

    wah dah buat ek contest..tengah cari idea ni.

    ReplyDelete
  7. momma mia >> tqqqqqqqq

    kak ina >> salam kak .. alohhhh , kalau idak leh jmp kan ..

    heheh tu ler, saje2 try .. kut2 ado rezeki kan ..

    ReplyDelete
  8. rajin ko erk...hehehe. tgu aku msk tenet..br rajin byk kot..hehehe

    ReplyDelete
  9. kak su >> heheh saje2 je kak ..
    x masuk lg ke line nye kak ?

    ReplyDelete
  10. santek2 jugak pe gbr kamera lama zura ni.. nmpk jelas riak2 air tu..

    ReplyDelete
  11. mar >> heheh kan , tp idok WATER PROOF ler mar.. tu pun dok jaga2 takut terlepas.. kalau x , tengelam & rosak terus huhuhu

    ReplyDelete
  12. ada peluang nak menang ni bang
    hehe

    ReplyDelete
  13. ciklilyputih >> tq

    joegrimjow >> tq dik

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah