KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, June 11, 2010

- NEW TEMPLETE - DESIGN -

salam sume..

pe cite ?

rs2 nye sejak pagi td aku pasan something yg lain pd layout blog ku ..

and rupe nye ado menu baru yg ganti kan CUSTOMIZE/ LAYOUT.. iaitu DESIGN.

Memula aku takut jgk nak clik, kang main clik2 terus terabur link2 or layout blog aku.. tapi di sebab kan aku agak2 bosan tingal sorg2 kat dept aku ni (hok lain sume dh ke PICC) so aku try test ler..

now blogger baru dh x yah ler susah2 nak g carik link2 lain tuk nak create blog baru ... just click pada DESIGN and akan kuor ler mcm2 layout baru yg leh di try.

nampak dak ?... clik situ and akan kuor mcm2 jenis layout





aku x kan tuko layout (colour) blog aku ni, cz rs2 nye xdak lg org pakai cm aku ni .. so aku kekal kan je ler as my trade mark ..

tp td saje2 try view.. heheheh nmpak lain tui blog aku .. but x save ler..

and yg penting kalau korg dh 'save' as korg nye layout baru, kene jgk susun balik .. rs nye sure akan 'lari' skit ler.. such nuff nye add.

so jom try..


3 comments:

  1. salam kak..
    Tuya pun ade tengok gak td..senang dah,x yah nak usah2 cari template design kan..

    ReplyDelete
  2. ooo mende tu mmg dah ada lama cuma kita je yg tak tau..:)

    ReplyDelete
  3. tuya >> haah kan , betui2...

    el >> mana plak beb, baru je ado ni

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah