KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, June 1, 2010

- NI LAH JADI NYA KALAU DI BIOR KAN ....


salam & morning sume..

ceria2 hari ni .. wakakak so good mood today ..

kerja banyak pun daku senang hati.

ni nak suh korg tgk & gelak sakan .. aci dak?

kejadian ptg ahad time kiteorg nak kuor g jalan2..



something is missing....


same goes here...
sini plak .. sikit jek...

aikkk mana plak hilang nye....

kotak mesin basuh baru di rumah mama ku ... (diorgx buang lg)

puas aku dok terjah2 carik .. tp x nmpak2.. bile tyn akil, dia senyum jek .. sabo jeler, rs nak gigit je dak kecik tu ..

sekali hati tergerak nak jengah ke dlm kotak mesin basuh tu ..

RUPE NYA

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

SUME KASUT / SELIPAR ado dlm kotak ni ..



sabo je ler anak teruna ku sorg ni ...

ni ler jadi nye bila bior kan dia main sorg2.. even kotak tu tingi , dia leh baling sume kasut/selipar ke dlm kotak tu .. licin key ..

bersih umah toki ko ...

** wink wink : rajin anak ibu

6 comments:

  1. kreatip...tak nampak semak macam ni ;) hehehe, xper biarkan anak anda meneroka dunia...waaahhh ayat...

    ReplyDelete
  2. SHIZ >> wahhh ayat .. hhehheh ..
    tu ler kan , kiteorg ni x terpk pun dia wat gitu , ingt kan dia dok luor tu bz main bola dia.. rupe nye kemas ..bagus ler..

    ReplyDelete
  3. hahahaha...nasib dgn dia x msk sekali dlm kotak tu zura oii..hahaha

    ReplyDelete
  4. kak su >> kalau dia masuk , pehtu tido .. compom smp sok pagi pun x dpt carik dia kak ..

    ReplyDelete
  5. hehheheheh.. klakor la plok... ada jer idea tu .. hehehehe..
    xpe2... budak2 tgh nk xplore dunia.

    ReplyDelete
  6. LYa >> tu ler psl nye, kiteorg x sangka langsung..
    aduyai mcm2 hal .. pehtu bising le atok nye, cz carik selipar dia xdak ..

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah