KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, June 7, 2010

- SABTU MLM- IKEA -

...... sambungan

lepas je balik dr umah syafawati kat UK (wahhh ulu kelang tu kan).. as usual ler mmg x balik rumah terus punye..

mama aku coll suh beli kasut croc (alice) tuk nenek aku .. wahhh caya ler, aku mmg ado beli 1 kasut croc (alice) x pakai lg.. wrna meroh ler kan .. pehtu myb nenek aku try and selesa..biasak ler org2 tua sakit kaki jln jauh2, lg pun diorg nak ke MEKAH ..

so mama aku suh beli wrna itam , cz nenek aku segan nak pakai yg meroh tu .. eheheheh

pe lagi , kiteorg terusler berdesup ke kota damansara (IKEA).. alang2 dh smp tu kan , kiteorg jalan2 terus ler lepas beli kasut, akil plak dpt jam UPIN & IPIN.. suke tui dak tu


sukeeee... dpt jln2

saleeeeee... daku hanya mampu tgk ...
lupe nk tny harga
akil dgn maskot SELFSET

ramai gilos org

syok ler yg ado van ke kan .. leh bwk tv ke hulu hilir...

kami ...(akil dgn jam baru)

masa nak balik smpat layan lagu2.. besh , akil siap joget

** wink wink : dh 2 mingu lepak kat umh je, sekali kuor kul 11mlm baru smp rumah ..

2 comments:

  1. seronoknyer akil dpt jalan2 ye....

    ReplyDelete
  2. kak nur >> heheheh mmg sakan ... dh lamo x kuor, dok demam jek

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah