KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, June 11, 2010

- SPECIAL FOR HIM -

selamat ptg sume ..

di saat korg baca entry ni , aku tgh siap2 kemas nak balik rumah ... and mlm ni insyallah kami akan pulang ke PERAK .. kg pak ajil, cz anak sedara nye nak kawin sok .. but myb ahad pagi dh balik ke cheras.. (cz ado misi yg nak di sattle kan)... selamat bercuti u olls.

ni plak , gambo lama .. but baru nak tepek ..

sempena nak pindh ke rumah baru ni, aku ada wat tempahan 1 set tuala .. hehe lawo dak ? 1 tuk aku and 1 tuk pak ajil.

Dia banyak habis kan tenaga /duit tuk rumah baru kami .. and this is small gift to him (nak kasi hadiah mahal2 cm dia kasi aku.. x mampu lg..insyallah jike murah rezeki)..


* aju tu nama timangan aku (hnya org close dgn aku je gune)

so korg rasa lawo dak ???

** wink wink : will miss u all

2 comments:

  1. mcm hntaran kawen lak..heheh sweet..

    blog baru aku..

    mamaherda.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. herda >>> hehehe tu ler kan .. smart jek ..

    key nnt aku add

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah