KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Sunday, June 20, 2010

[TAG]~~~PINKLOLIPOPS 1st FREE GIVEAWAY~~~


salam sume

hari ni 1 hari x update blog yek... daku g berubat pg td..

ni plak dpt TAG dari awek cun SUHIDA.. tq yek, aku wat ni ..

nk tgk full detail psl tag ni .. moh clik SINI





1. click button "Follow" di sebelah utk menjadi Followers ::done::
2. Link blog "http://pinklolipops.blogspot.com/" di blog anda ::done::
3. create new post "~~~PINKLOLIPOPS 1st FREE GIVEAWAY~~~" di blog anda dan berikan sebarang comment @ review tentang PINKLOLIPOPS..sebarang comment positive @ negative pun saya tak kisah asalkan comment itu bernas

:: emm bile review blog ayu ni, rs nye sume nye dh ok .. cume kalau bley (cadangan jek) tang FOLOWER tu kasi tepek ler atas sekali .. senang org nak folow u ramai2 kan ::

4. Tag 3org rakan anda dlm post tersebut utk join sekali free giveaway ini...(kalau nak tag lebih pun xpe,saya lagi suka ramai org join =D)

a) LYa
b) Zue
c) Hanny Bunny


5. Sudah settel semua syarat di atas?? then lastly tinggalkan link blog anda di ruang "comment" post ini supaya senang saya rujuk ::done::

salah satu Hadiah Yg Pemenang Bertuah bakal dapat :-



cute kan??







5 comments:

  1. heheh, ok ok hany buat...suke eh zura tag hany kannn...ahahha

    xpe xper, sukerr hany suker, cuma kalu lewat n lambat sikit sowiii la yer...

    ReplyDelete
  2. zura,best tul hadiah dia kan..kalau lah menang...

    ReplyDelete
  3. hanny >. heheh suke2...
    xpe.. take ure time, jgn smpai date lepas udah ..

    suhida >> haah sukeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  4. waa.. tq zura.. akhirnya dpt gak kesini..

    ReplyDelete
  5. wah..gud luck zura...weh..lama ko x update blog ni..

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah