KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, June 10, 2010

- TERIMA KASIH DAUN KELADI to HANYBUNNY -



salam sume ...

dh kenyang ke? td daku makan NASI PUTIH + AYAM MASAK HALIA.. walahhh sodap..

syukur , kenyang sudah.

Nak story ni, pagi td receptionist aku col ckp "akak, brg akak smp"

aku agak pelik dgn panggilan tu cz rasa nye aku xdak plak order apa2 kat kedai online .. tapi aku dgn cergas nye le g ambik..

sekali aku nmpak nama nya "ROHANI dari Sri Kembangan"..lg ler aku compus.. dok pk2 sapo yek kasi aku itu bungkusan .. Bile aku tilik2 tu nama & main agak2.. sekali baru ku teringat , rupe nye nya dari HANYBUNNY kawn aku di alam maya rupe nye yg kasi .. sukeeeeeeeeeeee bangat ..

dia kasi kerepek (kyg le aku ptg kang).. mmg sodap .. KEREPEK KERING dari Kelantan , di saluti dgn gula.. so lemak2+ manis skit.. sedap ler.


*sedap .. Korg , tgk je tau .. eheheheh ..

** wink wink : time kasih banyak2 key .. even baru je kenal , tp cm dh kenal lama yek ..

8 comments:

  1. waahhh nak jugak
    nak kenal hunnybunny tu bleh x hehehehe

    ReplyDelete
  2. salam kak..
    wah...ini tidak adil..hehehehehe
    selamat makan la ye =)

    ReplyDelete
  3. el >>> wakakakakkakakak.. aci2..

    * suke kawn dgn org yg ikhlas saje..

    cheqna >> salam dikkk ..
    aikk x adil ? awat ? nak ke? meh akak suap ..

    tqqqqqqqqqqqqq

    ReplyDelete
  4. waaa... bestnyer dia...
    rezeki jgn ditolok..
    musuh jgn d cari..

    ReplyDelete
  5. ada satu kuih ni,indon suka buat..kuih cili aku pgil..ada kaler merah hijau...buat dr pulut..sedappp.

    ReplyDelete
  6. LYa >> ye betui , daku SOKONGGGGGGGGGGGGGGGG...

    keropok ni sodap ..

    kak su >> ala2 bentuk gini ke kak ?

    ReplyDelete
  7. tinie >> ye ler... x kan makn ramai2.. rugi ooo .. dap ni .. ko nak dak ?

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah