KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, June 1, 2010

- Twinkle Twinkle Lilttle STAR -

salam sume

ni smlm nye aku copy paste dr akaun NUFF..

memula aku x pasan sgt, tp biasak ler pepagi sure g cek out akaun nuff dulu ..

BUT

kali ni ada kelainan skit ler..


nampak dak ?

BINTANG aku bertambah ler..

yehuuuu ... TQ NUFF & ALL VIEWERS

** wink wink : heheh baru naik 1 bintang dh senyum smp tinge, klau naik sume nye... ???

9 comments:

  1. ewah..ewah..bertambah ye star ko.

    ReplyDelete
  2. twinkle..twinkle little star!!!

    TAHNIAH!!!

    ReplyDelete
  3. waaaa honey star...hehehe igt makannn je kan... besh besh....

    ReplyDelete
  4. kak su >> heheh tu ler, bulan je xdak lg..

    LYa >>> smbung2 lya ... tq tq

    SHIZ >> wakakakakak dh lunch ke lum ni?

    ReplyDelete
  5. tahniah la ye hehehe... byk bintang zura...

    ReplyDelete
  6. bintang2 berkelipan.... syoknye...

    ReplyDelete
  7. kak nur >> ye ..hope banyk lg yg akan menjelma

    zue >> heheheh kelip2

    ReplyDelete
  8. byk bintang ni sure byk RM masyukkkk kan bape dah ko pya zura...

    ReplyDelete
  9. el >> skit je beb .. cz aku ni ibarat kan cm baby lg.. cz blog baru ni baru ado RM , blog lamo tu .. rm1 je kut.. wakakakkaakka..
    blog baru ni baru je 3 bln .. dh leh cash out dh .. tp x nak cash out lg..

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah