KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, March 16, 2011

~ Giveaway AKU ada KAMU bersama FAZILZURA ~

~~~ stickey mood~~~

salam sume..

TADAAAAAAAAAA... akhir nye FAZILZURA kembali tuk wat giveaway (ado jgk contest, tunguuuuuuu)

giveaway ni aku wat sempena ketibaan besday anak teruna ku Muhammad Akil Khairy yg ke 4 pada 16mac 2011 (rabu). So harap2 kengkawan sudi le kire nye join yek..



senang jek nak join... 
syarat2 nye : 

1) WAJIB menjadi FOLLOWER ku, kalau x cmner uols nak tau uols menang ke idok kan... 

2) Add link blog FAZILZURA ke blog uols...& tepek banner kat sidebar korg (kalau xdak, outomatik penyertaan uols BATAL)

3) Story skit pe yg uols suke kt blog FAZILZURA nih & story psl anak2 uols (nak jgk tau telatah anak2 uols)..yg xdak anak tu leh je story psl anak buah ke, anak sdara ker, anak tekak pun blew leee..

4) Tepek link entry uols kt entry ni mengguna kan tajuk ~Giveaway AKU ada KAMU bersama FAZILZURA~..beserta nama & email uols (sonang FAZILZURA nak send email kalau uols menang)

5) SANGAT PENTING..entry hanya bley di buat dlm BLOG PERSONAL uols SAHAJA (xnak blog2 special tuk giveaway tu yek..serabut nak view)
 senang kan ???


TOP 3 akan di pilih oleh juri jemputan FAZILZURA... 
& akan dpt hadiah dlm gambo tu.

TARIKH TUTUP ada lah pada HARI LAHIR AKIL = 16 Mac 2011 (5.30 ptg)



9 comments:

  1. akak joint

    http://iedaimmi.blogspot.com/2011/02/giveaway-aku-ada-kamu-bersama-fazilzura.html

    ReplyDelete
  2. oh lupa email add

    http://zarida@kolejshahputra.edu.my

    ReplyDelete
  3. saya turut serta

    id followers : shaizhar

    email : shaizhar@gmail.com
    shaizhar@yahoo.com

    link :

    http://shaizhar.blogspot.com/2011/02/755-giveaway-aku-ada-kamu-bersama.html

    ReplyDelete
  4. join
    http://ibudamia.blogspot.com/2011/02/giveaway-aku-ada-kamu-bersama-fazilzura.html

    nanamrul@yahoo.com
    id nana

    ReplyDelete
  5. Zura,

    aku joint

    http://mamakerry.blogspot.com/2011/02/giveaway-aku-ada-kamu-bersama-fazilzura.html

    id follower: EiJa ZaQuaN
    email: sempoi_aje80@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. dah join..

    http://zue-oklatu.blogspot.com/2011/03/giveaway-aku-ada-kamu-bersama-fazilzura.html

    id : Zue AnnaLeeya
    emel : annaleeya000408@gmail.com
    annaleeya_4999@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  7. dah join

    name:Mariah_smile

    emel: mariah_smile@yahoo.com


    http://taufikmaria.blogspot.com/2011/03/giveaway-aku-ada-kamu-bersama-fazilzura.html

    ReplyDelete
  8. saya join...

    id : Fadzillah Kamarudin

    http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/02/giveaway-aku-ada-kamu-bersama-fazilzura.html

    ReplyDelete
  9. sy nak dah join
    http://akulahstrawberry.blogspot.com/2011/03/giveaway-aku-ada-kamu-bersama-fazilzura.html


    email:strawberry_zura@yahoo.com
    name: maizura

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah