KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, March 31, 2011

HAPPY BESDAY MAMA KU TERSAYANG


Salam uols..


fuhhh ... berkurun dh gambo2 ni, ni baru ado kesempatan nak tepek gambo2 masa weols wat suprise besday cbration tuk mama weols yg trsayang..(kami adik beradik tong2 byr duit otel... mmg specialy tuk abah & mama)


mmg gempak abis, smp mama aku x smpat nk bwk bekalan & bj dia banyak2.. heheheh. Ni sume nye kerja anak2 dia ler, nk kasi gempak smp ke saat nye mama aku still x tau yg weols sume nk ke MELAKA.. cz kiteorg sebenor nye x sangka abah akan simpan rahsia (selalu nye dia suke bocoq rahsia kt mama)


masa weols dok kemas2 barg, dok huru hara aka kecoh2 nak g jalan2.. yg mama ni leh blur jek.. tp kejap2 dia tny 'korg ni nak g mana?'.. dia cm terasa lain mcm jek (wakakakak jaat weols ni).. kalau cm aku , kalau aku kemas2 packing2 brg tu sure mama tau cz kiteorg akan tido kt umh baru .. but mama aku jd pelik bile sume adik2 aku pun gitu, kebetulan adik lelaki aku pun balik KL jgk , pehtu termasuk abah aku pun dok bz kemas2... uols tau, abah saje jeee kan ... bile dh panas kan enjin keto baru dia bgtau mama suh kemas2 kan baju2 ..pe lagi dgn cergas nye mama terus kemas yg mano dia sempat jek .. wakakakakaka...


kiteorg konvoi 3 keto, sume kete itam ... hehehehe, adik aku smpat sms aku , dia ckp dr kl --> melaka mama aku x tido pun (selalu lelap jgk ler) tu sure mama aku sonok sakan ..kek & mufin dh selamat aku sorok dlm kete aku heheh .. sib baik x lembek.


smp2 je kt tmpt tu (aku smp dulu) pehtu terus check in .. tmpt ni aku tau cz masa anak big bos kawin, kiteorg stay & bersiap2 kt resort tu, aku sgt2 le suke keadaan resort tu .. sgt2 ler santai & besh nak shoot2.. pehtu sempat le landing2 kejap... masa adik & abah aku smp , masing2 letih so lepak2 ler dulu (time ni dh ujan renyai2)..


dlm kul 4-5 jgk ler baru kiteorg kasi kuor itu kek .. heheheh terkejut mama haku... tp biasak le, cucu2 yg over nk potong kek..


mlm nye g makan luor.. besok nye tu x g mana2 plak ujannnnn, tp sempat g SPA tuk manja kan diri... kul 2ptg check out





tmpt ni le, mmg besh gile


kami yg teruja


akil awal2 dh layan bdminton


kami


adik2 ku yg baru smpai


ni le adik lelaki aku dgn baby baru dia yg ke 2..


akil yg obses dgn makcik2 dia


mama & abah with cucu2 tersyg


special choc kek for mama



** wink wink >> dok pk2 bday abah nk wat kt mano ..



4 comments:

  1. tinie >> ayok... mak yong udah timbul..

    ReplyDelete
  2. sedapnya kek.....

    *telan airliur je ar..

    baiknya anak2 mama dan ayah nie...

    ReplyDelete
  3. LOL >> sodap2... choc moist okehh

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah