KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, March 31, 2011

BEKAM ...cmni ker kesan nye huhuhuh


salam uols ..


huhuhuu ni nak story sedih ni huhuhuh meh2 pakat pujuk ku meh2..


haku sedih bkn per.. last week g downtown, sekali pak ajil dgn gediks nye benti kt tmpt org urut2 kaki tu.. dia pun tilik2 le psl BEKAM..


pehtu haku pun belek2 ler sekali psl urut kepala & bahu, cz aku sejak 2 menjak ni sakit kepala lew.. myb psl x cukup tidoq..ye ler bz no menjait kan ^_^ wink wink..


pehtu we ols yg tnpa makan diner lg ni pun terjah ler, pak ajil dok wat bekam angin (kalau bekam darah kotor tu dia akan kasi cucuk2 skit.. supaya drh akan kuor) dia cume tepek benda bulat2 tu pd badan pehtu tarik angin kotoq kuor... aku plak masuk dlm (cm khemah) kepungan cz nak urut kepala & bahu, akak tu urut aku kt kepala mmg syok lew... sekali tang bahu tu , siap aku kuor air mato huhuhuhu sakit oooo.. (2 hari jgk ler bahu aku sakit di buat nye.. sian aku )..


bile aku kuor2, tgk blakang pak ajil penuh dgn benda bulat2 tu, aku ingtkan dia wat 2-3 cup tu jek.. sekali 1 bdn .. huhuhu , then g makan jap .. tp pak ajil x nak makan cz nak wat terus bekam darah ..aku xkasi ler.. cz tungu le plak next week ke kan... but sib baik x wat terus.. cz now (sejak2 bekam) pak ajil sume dok senyap2 dlm bilik.. muke penat, pehtu mood xdak , nmpak lemau jek.. risau aku di buat nye..



ni dh masuk 4 hari , blakang pak ajil stil ado kesan bulat2 ni, warna maron2 tau ... ngeri aku tgk ..


nak tny korg ler, cmni ke kesan kalau berbekam ??? risau aku ni smp aku rs nak bwk pak ajil g berurut .. cz dia cm letih2 bdn je, xdak mood.. smp aku rs rimas lew..



8 comments:

  1. eeeeeeeeee takut la zura as tgk.

    ReplyDelete
  2. as >>. tu le psl as , zr pun ngeri je tgk tau

    ReplyDelete
  3. isskk.. takutlah tengok.. amik masa jugak kan nak baik tue..?

    ReplyDelete
  4. zura, waaa brani nyer buat...huhu
    takot plak tgk..

    ReplyDelete
  5. babe..
    ok ke tu babe...
    mcm serius je gua nengok..
    tanya sape2 yg pakar....

    ReplyDelete
  6. jue >>> haah jue, take time jgk le... tody dh 5 hari baru wrna dia pudar2 skit, but stil nmpak bulat2

    ReplyDelete
  7. LOL >> tah le babe , wa pun naik seram tgk .. ni sib baik dh ok skit colour dia, mood laki wa pun ok skit.. lepas ni x nak kasi dia wat dh

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah