KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, March 17, 2011

BOWLING AMAL ANJURAN YAHOOGROUP

 salam sume..

ni nak story psl game bowling anjuran Yahoogroup ni.. ni 1st time le haku join, memula segan le jgk .. di sebab kan salah 1 group tu owner nye kwn lama haku, so aku join jgk .. sambil bersuka2 sambil beramal ye dak ..

game ni start ahad pagi, memula haku dh nk tarik diri psl akil demam .. pehtu pagi tu akil bangun awal, siap mintak nk mandi .. tgk2 dia ok plak, siap makan sume.. kiteorg terus gerak, memula ambik kwn aku sorg ni.. yg sorg lg g dgn bf dia...

team kiteorg ada 4 org ler, bile sampai sanun dpt door gift & Tshirt.. pehtu duit lebih diorg derma kt anak2 yatim , eh lupe anak2 yatim pun ada join main jgk tau .. sonok bile tgk anak2 yatim ni happy..

ghupe nye ado 3 game tau that day, aku ni 2 game pun dh lenguh tangan. Tp that day aku gune bola 11 je.. so x terasa sgt lenguh tgn ku.. kiteorg main kt Flarmingo


ramai ooo yg join, penuh 20 lane bwling

 ni geng ku, memula kan balingan ..

kamiii .. yg sorg lg bf pd kwn aku, xleh ler nak snap2 kan .. eheheh

ni khas aku wat tuk team aku ..

pak ajil dok layan akil main pool .. heheheh



4 comments:

  1. ehh bila ni zura. tak tau pun aku. nti klu ada lg,bgtau erk

    ReplyDelete
  2. zura..besar dah anak ko..bujang sudah..lepas ni "mak..akil nak kawen" hehehehe

    ReplyDelete
  3. jue >> heheheh tu ler, dh beso dh beb ... cume adik je x dpt2 lg huhuhu ..
    alamak , tang ayat tu aku rs lama lg tu

    ReplyDelete
  4. ehh smlm aku ada comment. mane pegi comment tu. aihhh

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah