KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, March 25, 2011

cerita ku di pagi ini

(gambo masa kt melaka)



salam sume...

mood pagi ni agak down , aduyai ... entah ler nape nye..

smlm nye kes le kut, aku kene g stok dak2 marketing ..pehtu kene ambik sdiri broucher2 tuk dept aku ni (nk wat cmner dak2 marketing makin 'lemauuuuu' skang ni, sume nk ngaku bos) ..

sengal jgk le pinggang aku (aku kan czer, kalau ikut x leh angkt berat2) tp sib baik ado cleaner tolong angkat jgk, kalau x mau tody aku mc ... tp nk story ptg smlm aku dh rs bdn aku semcm jek .. huhuhuhu pehtu smp umh je , aku nk menggigil2 ..terus aku mandi..maka mmg aku demam ...

kebetulan plak smlm mama aku mintak jait kan nama staf kt mini tuala nk wat gift tuk staf2 hosp putrajaya.. huhuhuhuhu aku nak x nak kene wat jgk ler, cz permintaan mama kan .. smlm 3-4jam jgk aku menjait, kejap2 benti landing kepala jap, pehtu smbung balik..smlm le paling lambat aku menjait, huhuhuh bdn x sihat ..

lepas siap je menjait, terus aku g tido... aku mkn nasi pun 1 senduk je, x lalu nk makan .. masa g tido , aku menangis huhuhuhu, psl sakit2 bdn .. pehtu akil dtg kt aku ' ibu, nape sedih... jgn nangis ye.. dah dah, syuuuu syuuu... diam yee... akil ada '.. adoyai, time tu syahdu pun ado , nk tergelak pun ado .. makin lawak anak teruna aku ni.. dia ingt cm ado org marah aku pehtu aku nangis ler tu .. wakakakakak cayang anak ibu tu.

aku xmkan panadol pun, cume minum air masak banyak2.. entah le,x lalu aku nk telan ubt.. sib baik bangun pagi ni aku ok, tp basah kuyup ler psl berpeluh2.. tu yg kebah kut.. tp kalau rs2 weekend ni aku ko, maka nye senin ler aku mc huhuhu



** codih ler , 9-10 hb ni pak ajil kene jaga kt Sepang.. huhuhuhuhu sure xg jalan2 le haku


2 comments:

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah