KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, March 11, 2011

FENOMENA MERONG MAHAWANGSA






salam uols

entri kali ni aq nak war2 kan tentang satu filem yang aq rase sgt terbaik dari segi jalan cerita dan style yang telah YUSRI KRU gunakan...mmg kagum dgn hasil karya dia..sanggup pegi luar negara tuk blaja teknik CGI..camnilah anak malaysia yang sentiasa nak kemajuan..
tengok poster filem dia pun da cam style luar negara...so rasenye kite patot sokong & bangga dgn industri perfileman malaysia...

adek beradik ni memang sangat produktif dan maju ke hadapan (the star online)....tayangan akan dimulakan smlm..mesti tgok sbb filem ni jugak ade pelakon dari luar seperti Stephen Rahman Hughes (pelakon PUTERI GUNUNG LEDANG)..dan katanya ada jugak wat penggambaran dekat negara luar..HEBAT KAN!! dan pastinya set penggambaran dan menggunakan pelakon yang ramai mesti memerlukan bajet yang banyak kan? jadi untuk itu, kite mesti sokong dan buat citer ni BOX OFFICE trailer HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA


apalagi kawan2!!!
jom kite pegi tengok filem ni sama2 dekat wayang nanti



SEDETIK LEBIH

Setiap nafas yang dihembus

Setiap degupan jantung

Aku selalu memikirkanmu

Dalam sedar dibuai angan

Dalam tidur dan khayalan

Aku selalu memikirkanmu


Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang

Barulah terasa ku bernyawa


Kasihku…ku amat mencintai kamu

Kerana kau beri erti hidup

Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya


Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan

Ku bersyukur adanya kamu


Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia

Asal masih adanya kamu



EDRY ABDUL HALIM

*** wink wink : terawang2 rs nye bile dgr lagu ni...


2 comments:

  1. zura, jommm tengok jom..hehehe teruja gak nk tgk...

    ReplyDelete
  2. hanny >> jom hanny , kiter dating2 tgk cite ni

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah