KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, March 24, 2011

HAPPY ANNIVERSARY TO MY BLOG


 salam kengkawan ... 

ye tajuk di atas tu sahih, dh 1thn rupe nye blog haku ni... 

HAPPY ANNIVERSARY...
                    HAPPY ANNIVERSARY...
HAPPY ANNIVERSARY...to blog kuuuuuu
                    HAPPY ANNIVERSARY...

x ku sangka2 ler... 

b4 ni aku ado blog lain, but rs nye x bape nak 'ong'.. pehtu dgn mcm2 hal nye lg kan yg aku malas nak story, last2 aku p&c kan terus blog itu, pehtu aku create blog baru.. blog ni ler....

sejak ado blog ni, aku makan ramai kenalan , business makin maju & bertambah2... SYUKUR ALHAMDULILLAH.. semoga bertambah2 murah rezeki ku lepas ni...

& x lupe ... TIME KASIH tuk kawan2 yg menyokong ku selama ni... 

LOVE UOLS...muah muah


8 comments:

  1. happy anniversary utk blog ko yer...dgn blog aku kenal ko gak kan..:D

    ReplyDelete
  2. gie >>> tq bebeh, ye betui tu .. dari blog le kite kenal smp le membawak haku ke penang

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah