KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, March 7, 2011

Hasil Kerja Tangan ku lagi di ZURA CRAFT BEUTEQ

Salam uols..

sebenor nye banyak lg gambo , tp x sempat lew haku nak upload sume nye..

kalau FB pun ado lg mcm2 contoh design yg bley di dapati...

syukur alhamdulillah, rezeki aku mencurah2 skang ni.. aku pun seronok smp ketagih ler menjait..heheh tu yg fb kdng2 lupe nak update terus.. ni pun aku dok siap kan tempahan 30 ketui love hitam tuk geng2 kolej (yg ni mak angkat akil nye order);

Naik longlai jgk jari2 aku, kdng2 sampai cramp wakakakkakakak tp di sebab kan aku sonok sgt2 membuat nye, aku terus kan jgk..mmg bley je nak jait mesin benda2 ni, tp rs nye kalau jait tangan ni lebih skit sentimental value nye..tui dak ?








TQ so much tuk kawan2 yg setia menyokong ku..

4 comments:

  1. mmg cute weh..mmg kreatif hang..:D

    ReplyDelete
  2. wahh..
    cantiknya kak..
    boleh la Tuya tempah utk anak2 murid Tuya ek..

    ReplyDelete
  3. Gie >> tq beb

    Tuya >> anak2 murid ? bape org tu ? nnt bgtau yek

    hanny >> tq hunny

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah