KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, March 23, 2011

Mutiara ..hari2 kau jatuh ke muka bumi ...



salam kawan2 ku...

saje je wat entry syahdu di malam2 hari ni...

as uols tau , sejak2 kejadian tsunami kt jepun tu , aku rs now bley di katakan hari2 hujan turun kan ??? pehtu sepanjang hari plak tu ... kdng2 kerisauan menerjah benak ku.. mcm2 yg aku pk kan ..

now aku dh makin sakit2 huhuhuh hari2 naik moto ker opis, hari2 jgk ler kene ujan .. huhuhu kdng2 rs smp xleh bangun le kalau pagi tu, tp aku gagahkan jgk ke opis (psl nye kang x psl2 gaji aku kene potong lg..last month gaji aku kene potong dlm rm100+ psl el 2 hari terkandas dlm banjir)..

but aku syukur, akil x sakit dh .. dia dh ok & makin membesar dgn jaya nye, jari2 dia yg mulus dulu pun dh montel2 heheheheh bile ku tilik2 kelakar le plak .. lama dh x tgk dia tembam gitu .. tp idok le dia kambang sgt2 psl dia pun bkn jenis duduk dia .. aktif sgt2 ..

tuko cite , now plak jalan makin jem .. walau aku naik moto pun..


2 comments:

  1. banyaknyer kene potong zura huhuhu... naik moto pun tersangkut jem gak ker? isk isk isk... apepun semoga semua berjalan sseperti yg zura harapkan... aminnn

    ReplyDelete
  2. nur >> haah uhuhuhu banyak kan , rm100 ++ tu leh beli mcm2... tensen jgk, but pe nak wat ... moge di beri kesabaran..

    huhuhu kl ni kt ner je yg xjem..naik beskal pun leh jem..

    TQ nur

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah