KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, March 15, 2011

NEED URE HELP KAWAN2.. KAT MANA NAK BELI GUNTING CMNI???

salam sume kawn2 ku tersayang ..

haku sedih ni huhuhuhuhu.. rs cm 'jari' ku kurg je psl nye..

GUNTING CRAFT dh tumpul waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ni psl kes aku kerat plastik tmpt letak jarum le ni, huhuhu dok syok2 mengunting, sekali bile aku nak gunting kain, x lut... rs nak nangis pun ado..

smlm g kedai yg sama aku beli gunting ni.. g carik2 kat 1 jam dlm kedai x jumpa2.. bile tny org kedai ..DIORG X JUAL DAH waaaaaaaaaaaaaaa, sedih haku.. puas aku g terjah sume kedai peralatan kawin, sume ckp x jual .. mmg ada yg jual, tp x sedap tuk di gune kan huhuhuhu.. sedih ni..

ni nk mintk le tlg uols, kut2 ado ternmpak ker.. ter tahu kt mana2 yg ado jual.. bgtau dinda key (email yek)..

sekian nukilan sedih tuk ptg ni sob sob


3 comments:

  1. baru nie pasan kat tempat sy nia byk jual. btw, napa x try asah jer gunting lama tu? guna botok jer wat asah.tau kan

    ReplyDelete
  2. cwm >> dia bkn just tumpul..tp dia jd cm lekuk2 kecik.. dh x lawo ..

    'botok' tu hape? x penah asah mengasah ni huhuhu

    * tmpt u tu kt ner tu ?

    ReplyDelete
  3. dah try tgk kat sini?

    http://fafafo-craft-design.blogspot.com/2011/05/curve-scissors-large-rm6-small-rm5.html

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah