KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, March 3, 2011

NI APA PUNYE FESYEN NI ...


rs nye awekz ni still x paham konsep pemakaian dress tu kut...aduyai..

11 comments:

  1. Salam...apa ni..atas tutup..dada bukak...,macam-macam hallah...ni mesti dinner ni..tak sempat nak beli rambut palsu kot..tu pakai tudung tu...he..he..jangan marah..mulut I ni mulut jahat sikit..

    ReplyDelete
  2. huhuhu.. tak pasal2 dimalukan free2 jer.. apelah salahnye pakai inner. Haish.. tau nak nmpak cntik jer~

    ReplyDelete
  3. dia terlupa yg dia pakai tudung kot..hahahaha

    ReplyDelete
  4. shi3la >> ko x nak try ker beb ??? sure glam..

    tinie >>> pe yg dia x pasan tu ??

    kak Ina >> wah kak ina, gune ayat artis tu ..

    ReplyDelete
  5. nana >> sedissss

    ieza >> i like ure statement .. tu ler, rs nye dia lupe yg dia pakai tudung tu kut..

    nurul mazni >> tu ler, mmg lawa sebenor nye, tp di sebab kan salah konsep..dh jd bahan ...

    el >> aku rs ler beb

    ReplyDelete
  6. baek x yah sarung tudung! ;P

    ReplyDelete
  7. KAK Ai .. tu le psl nye kak .. lain mcm jd nye

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah