KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, March 4, 2011

SELAMAT PENGANTIN BARU MEOR & DILA... eh kebetulan pulak ada..

 salam sume...

ni story perkahwinan kawan di alam maya & pertemuan yg x diduga..

kawan aku yg kawin ni pihak lelaki, kiteorg kenal pun masa aku still keje kt company minyak dulu.. time tu we ols ada group sdiri, now masing2 bwk haluan sdiri ..but still contect each other...

sebenor nye si MEOR ni agak lama jgk ler carik pasangan, cian dia.. dia ni jenis kuat daki bukit..suke mengembara.. tup2 aku dpt email jemputan ke perkahwinan dia, suprise le jgk cz xdak pun hint2 yg dia ado awekz..



time aku dtg tu, kebetulan geng2 lain lmbt skit..masa geng2 baru dtg, time tu tgh ramai so duduk jauh2 ler.. then time aku makan tu.. aku nmpak kelibat 1 family ni yg sgt2 aku kenal, bile aku tny pak ajil.. dia pun kenal , x kusangka aku ketemu mak yong SUHIDA..rupe nye dia kawan pd panten pempuan .. eheheh

haku pun mmg dh lama x jmp mak yong, pe lagi borak2 sakan ler sambil sue menyuap 2 hero nye.. pehtu we ols snap2 gambo dgn panten..

2 comments:

  1. sembab tul muka aku.
    nape muka ko nampak kurus? huhuhuh...

    ReplyDelete
  2. suhida >> xpe , ko sembab ado makna ..

    aku kurus ? ko bior tui ..

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah