KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, March 11, 2011

SILA BERHATI2 KWN2 ku .. ORG GILE SEDANG BERKELIARAN

Salam kwn2 ku..

smlm zr ada dpt email dr seorg kawan.. meh baca



From: Nor Fatimah Abdul Ghani
Sent: Thursday, March 03, 2011 9:46 AM
To:


Assalamualaikum wbt,



Apa khabar adik-adik sekelian pagi ni? Semoga sihat semuanya.

Kengkawan semua kak nor ada satu berita sedih tau pasal bos kak nor.

Ptg semlm masa bos kak nor balik dr pejabat beliau dah disimbah asid oleh seseorg,.

Beliau tak mengenali penyerangnya. Tp bukan bermotifkan dendam sbb menurut polis semlm je

Termasuk exec kak nor ni seramai 4 org dah kena sekitar tasik titiwangsa.

Penyerangnya menurut beliau seorg berbangsa India. Dan menunggang motosikal.

So berhati-hatilah kengkawan semua. Naik je keta tu terus kunci pintu.

Naik kereta jgn buka tingkap. Bos kak nor ni dia sedang memandu dgn tingkap terbuka.

Semoga ALLAH melindungi kita semua. Beliau sedang dirawat di HKL.



NOR FATIMAH ABDUL GHANI

COMPLAINT MANAGEMENT UNIT

CSM SELANGOR

TEL: 0340249977

FAX: 0340245199

email: norfatimah@tm.com.my




so hrp2 uols berhati2 key

4 comments:

  1. akak baca paper haritu budak sekolah pun kena tau...

    ReplyDelete
  2. Eee!!! teruknya..ada jugak orang cam ni..ni memang sah tak betul @ giler..Tapi yang peliknya pandai pulak naik motor..

    ReplyDelete
  3. jiji <<< mcm2 manusia skang ni

    cho Zila << rs nye org ni sakit mental kut

    ieza << tu ler kan ... ing kan kalau dh gile tu g le dok umh diam2

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah