KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, July 25, 2011

Hari mengetes SWEETIE CHEESE | Tititwangsa ~~ ^_^

.
Salam kengkawan ku tercayang .. fuh banyak tui keje today (wat2 bz jek hihihi).. ni baru le ado kesempatan nak tepek gambo..lg pun td bz meng'edit' gambo yg melambak2 tu.. tu pun lum abis, x pe i kasi jalan ni event dulu yek.
.
ni story smlm, kalau uols ado terjah blog bro curly .. sure uols pasan yg dia ado wat pengumuman jemput uols sume dtg berjimba2 dgn dia & the geng kt Titiwangsa kul 5ptg gitu.. mule2 nye daku ingt x dpt pi, almaklum le kan ..pak ajil kejo maaaa..sabtu & ahad tau ... sian plak, ni pun hingus dh leleh2 dh .. pehtu jangkit plak kt akil (goram den)..
.
kalau korg tgk muke akil time ni, muke lain sgt2 psl dia demam selsema (ni kes mlm b4 tu balik umh kul 12 tgh malam.. nnt i story ye).. tp as normal, dia tetap aktif sakan , aku sempat paksa dia minum air masak banyak2.
.
kalau ikutkan, aku segan benor nye nak join bro curly nye event ni psl nye ramai jgk otai2 blogger yg dtg..i ni baru je dlm bidang blog ni, terasa cm ;kecikkkkkkkkkk; je kang... tp kebetulan adik2 & kwn diag nak folow.. so i on je, sib baik ler bro email no tepon..kalau x, sah2 ler daku poning nak crik tmpt post depa.
.
kiteorg bertolak dlm 4 lebeh gitu, tp biasak le kan weekend sure le jem skit.. smp pun dlm 5 lebeh gitu, dh dekat2 nk smp sempat col bro curly.. dia dh standby tepi jaln , siap nari2 tu ..wakakakakak x leh blah betui le.
.
then smp le sesi kami meng'NGAP' kek sweetie cheese yg di katokan glamor sgt2 tu... 1st bite "MASYALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH..sodap nyeeeeee"... mmg banyak jgk weols ngap, lg2 dak akil..dia mmg dr pagi x lalu mkn psl x sihat, lepas dh berlari2 smp basah bj...myb demam dh kebah skit..dia pun belasah makan SC banyak2..wakakakak sowe le bro kalau org2 yg dtg lambt tu x dpt nk rs kek yg sodap tu.. Bile adik2 dh kasi GREEN LIGHT suh i beli, terus le i rembat kek tu seketui...mmg mantop le, teruja jgk jmp tukang wat kek tu.. manis org nye.. 
.
memula smp masing2 malu2, tp bile dh warm up ...masing2 cm dh kenal lama je.. (aci je uols bg link blog2 uols nnt).. bkn SC je ado smlm, kek manggo & kek lapis biskut choc (kalau x silap lew..psl ado rs biskut2 choc) pun ado.. aduh , sodap betui ler...mmg xrugi beli...  




ni lew bro Curly..(tang wambut tu susah nak menten tu kan kan )


 kami2 yg meriah ... bj belang2 kuning tu le chef nya..


.
** wink wink : malas nye nak kejoooo...

22 comments:

  1. hensemnya anak bujang dia..nasib tak de nak dara hehe..

    kalau tak nak ajak berbesan dah kite huhu ;p

    ReplyDelete
  2. wah!! cepatnye update...mekasih datang smlm...kami ni walaupon dah biasa makan, smlm tetap mengetes jugak!hahaha

    ReplyDelete
  3. PM >>> heheh aci je.. tu ler, akil tu dok crik2 calon dh tu.. dh sunat lew kato nye kan .. hihihi

    ReplyDelete
  4. cik panadol >>> hahahah lajuuuuuuu ... ure most welcmeeeeeeeeeee...

    wakakakak x aci tu , tp betui gile kentang nye sedap SC tu ..

    ReplyDelete
  5. aku ada dpt email invitation dr mr. curly ni..tapi tak dpt join...kalau dtg, mesti kita boleh jumpa kan?

    aku baru je pas order lagi sweetie cheese ni..mmg sedap!! kegemaran kami anak beranak!!

    tak cukup kalau order satu jer...huhu...

    ReplyDelete
  6. wahida >> oh yeker.. alahai awat hang x dtg , kalau x.. aci je kite peluk2 rabit ...

    huhuhu mmg betui beb , sodap bangat dia nye sweetie cheese ni, lembuttttttttttt gebus

    ReplyDelete
  7. hehe..tq2 coz sudi singgah..maap kalu ado kekurangan ye..mmg sonok borak2

    p/s: amboi3..terus sambo ciskek tu nmpakkk..hikhik

    ReplyDelete
  8. memang syiokkk kan kalau ade gather2 camni ! ^^

    ReplyDelete
  9. mr.curly >> ure most welcome, mmg besh dpt kenal2 dgn kengkawan baru ...

    ** heheheheh harus ler sambor terus... rugi oo kalau x sambor, sedap tui kek itu ..

    ReplyDelete
  10. tomatokering :) >>> betui2, mmg syok .. pehtu dpt plak merasa & sambor kek yg sodap tu ..

    ReplyDelete
  11. dah jpe ngan cik pan ngan mr. curly
    INI TIDAK ADIL
    gua pun nak jimba2 ngan luorg...hakhakhak

    ReplyDelete
  12. joyah El >>> heheheh dh jmp & dh peluk2 rabit dh beb ...

    ReplyDelete
  13. wahh syoknya berfoya2 di titiwangsako...ahauww, nak jugak sweetiecheese huhu..

    ReplyDelete
  14. Hanis MY >>> oh gitu ye sebutan nye heheheheheh ...

    sodap tau hanis, aci je suh bro curly tu pi anto kt jepun nun .. heheh

    ReplyDelete
  15. wah..pi jugak ke majlis curly tu ye. Rugi mak x join korang..huhuhu

    Bkn x sudi tp my pokcik kerojer la plak that day. Cisss..

    ReplyDelete
  16. terima kasih banyak2 join kitorg. thank you.. arigato.. syukran. hehe

    ReplyDelete
  17. lagenda MAk >>> haah weols pi jgk .. hehe x sangka plak dpt jmp bro curly .. tu le if not leh jmp kan ..

    tu pun en somi zr keje, zr pi dgn adik2

    ReplyDelete
  18. bdk johor >>> ure most welcomeeee..ado event habaq lg ye

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah