KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, December 19, 2011

AKU SAKIT ~~~ ^_^

.
salam kengkawan ku ..
.
uols sihat dak ? haku sakit huhuhu ...
.
start khamis lepas arrr aku agak stress dgn something (nnt arrr i bgtau), pehtu aku nangis tau , tetiba je air mato aku mengalir.. psl aku rs cm banyak sgt masalah org lain tp bergantung kt bahu aku , tu yg aku sebak tu .. bile dh nangis lega skit..
.
hari jumaat tu , as usual ler balik umah mama ..kebetulan mama dh masak, so makan timeeeee.. then balik umah aku, aku rs cm penat sgt2, kul 10 lebey aku dh ngntuk , time tu aku pasan perut aku berbunyik2.. tp aku pk myb angin je kut..
.
pagi besok nye, time aku tgh siap2 na pi keje (jumaat)..tetiba terasa sebu jer, bile naik moto aku rs seram2 sejuk semcm, sakit smp ker belakang plak tu.. terus aku suh pak ajil pusing balik psl aku compom x dpt bekerja .. pak ajil beli Gaviscon, tp ubt tu kene mkn dulu .. aku kalau dh sakit mana lalu nak telan apa2.. last2 meraung2 le aku kt umah abah .. time tu pak ajil dh pi keje dh ..aku berpeluh2 tahan sakit.. abah aku terus ambik air zam2 & air rendaman daun (aku x tau nama daun tu), leps 1/2 jam ..sambil2 tu adik bungsu aku dok tuam2 air panas kt blakang aku.. smbil2 aku tido.. aku tido dr tgh hari tu smp ptg, lepas tu baru lega perut aku .. baru aku rs lapo , aku makan roti canai skit & milo.. leps 3-4 jam adik aku (LILI) wat kan nasi grg x pedas.. leps makan aku smbung tido..
.
pak ajil balik keje, terus bawk pi klinik ambik ubt & mc.. huhuhu lama ooo aku dh x kene serangan teruk cmtuh, tu yg bikin nangis tu .. sakit oooo, rs cm nak mintak di cabutkan nyawa je, tp aku tawakal je time tu ..aku doa mintak2 ada la dose2 aku yg terhapus..
.


 gambo time sihat ... ado plak pokok jingebell kan .. posing jap '

aku naik keje, ado plak brg2 ni kt meja aku .. and its freeeee

22 comments:

  1. get well.......sian.................

    ReplyDelete
  2. Kalau dah sakit perut sangat memang boleh buat kita berguling jadinya... sementara elakkan makan yang berminyak dan pedas...

    ReplyDelete
  3. saskit perut ke zura? isk, seram pula kita baca :) pe pun get well soon ok.

    wow, banyaknya. boleh buka kedai mayonis.

    ReplyDelete
  4. bleh wat stok brg dapur tu..jimat blanjer...

    ReplyDelete
  5. sian akak...
    hope tk berulang lg sakit tu yea..


    opsss..byknyer mayoniss!!nak 1...hehe..

    ReplyDelete
  6. yang free tu hulur2 la hihihihi

    kesian ko
    aku last sakit time beranak huhuhu azab ouh

    ReplyDelete
  7. ala siannya zura..moga cepat sembuh yekk..

    ReplyDelete
  8. notti netti >> tq dear..

    huhuhu lama x terjah blog ko dgn Ayu , psl x leh open sume.. dok nmpak header je .. pelik2

    ReplyDelete
  9. bestnyer asyik dapat barang pree....hermmmmm..:)

    ReplyDelete
  10. Kakzakie >> huhuhu tq kak ..

    ni kes stress & perut masuk angin le ni

    ReplyDelete
  11. ch@ >>> haah , sakit ooooooo...

    daku ni cm dh leh bukak kodai , wakakakaak

    ReplyDelete
  12. KSWSK >> rs nye kalau takat 1-2 ketui ok lg.. ni kalau dh 1 kotak , bkn stok lg dh .. cm nak meniaga je

    ReplyDelete
  13. atIEsAyAnGkAmU >>> tq dear...

    nak ker? meh ler ambik, kalau nak pos tu hrp maap ler.. berat ni

    ReplyDelete
  14. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ >> kalau ko nak bley jer, moh2 ler jmp haku weekend ni .. aku nak pos hrp maap ler.. berat dok barg ni huuhhuhu

    ReplyDelete
  15. hakak CNN >> rezekiiiii...

    ko kato nak dtg kl , bile nye... x mai jmp aku pung

    ReplyDelete
  16. zura..semoga cepat sembuh ye...dan...cer kirim mayonis tu sikit kat aku..hehehe..take care my fren :)

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah