KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, December 22, 2011

ANTO KETE KE SPA | JUARA BOWLING ~~ ^_^

.
salam & morning sumeeee...
.
last weekened weols nye plan xde ler padat sgt2 (mmg saje aku x padat kan psl nak lepak kt umah ).. tp kebetulan aku ada nmpak 1 voucher tuk kete bernilai rm68 , harga bertui rm403 tauuu .. tuk services keto, cm basuh, wax, polish 2x, vacuum ...so haku pun beli (1st time beli tau).. uols bley jgk pi beli kt MILKADEAL .. murah2 tau , mcm2 voucher ado kt sanun tau .
.
aku pun col ler MIX SHINE nye opis, tuk booked date.. so sabtu leps le weols pi, time pree kul 5 ptg tau .. x peler, tp dlm kul 1 lebey weols dh smp kt tmpt tu , kedai diorg ni berdepan dgn Sunway Piramid, tp kene pusing2 skit ler.. bile weols smp , umakaiiii banyak tui kete ooooo.. ni sure kes beli voucher murah tu .. x peler, then weols pusing2 Sunway .. 
.
aku dh ler penat psl pagi tu masak & kemas umah .. kene plak jalan kaki nye jauh, tp rela kan jgk ler.. leh bersenam & slim kan perut skit. weols sempat ler round2 kt sunway tu.. time akil nmpak tmpt game mule dia merengek nak naik, pak ajil plak time2 ni le nak kedekut nye kan .. pening kepala aku , last2 aku pun xde mood.. 
.
bile pak ajil tgk mood aku semcm , dia bior jer aku .. aku pun jalan sorg2 melayan jiwa raga yg bengang , last2 dia masuk jgk akhir nye ke TOYCITY..sonok sakan ler dak teruna tu .. dia dpt set bowling.




.
tgk ler.. x smpat pun smp umah .. time kt waiting room dia dh main dh .. selesa ler tmpt waiting room kt MIX SHINE ni.. staf2 pun peramah. Kami ni tunggu kt 2 jam le jgk , psl kete banyak .. 1 kete di services dlm 2-3 jam tau ..
.
sonok aku tgk en wira ku berkilat2, cm kete baru ..


10 comments:

  1. woww berkilaat..ermm untung nya tkyah keluar duit byk2 kan...

    biasa nya kalo nak servis kete mesti nk pastikan waiting room yg selesa nk menunggu lama..

    ReplyDelete
  2. fuyoo. kompare ngankete kami. kusam masam. ekekekekke

    ReplyDelete
  3. aku selalu gak tgk voucher kat milkadeal tu, tp setakat ni x pernah lg try beli voucher kat situ..

    wah akil juara bowling..

    ReplyDelete
  4. ouh..kete saya dah rupe besi buruk..hahaha

    ReplyDelete
  5. Fieza79 >>>> yup2.. itu rs nye harga yg agak ok ler compare dgn harga betui nye kan ..

    betui2.. tmpt menunggu harus ler kene selesa, dh le kene tungu berjam2 kan

    ReplyDelete
  6. eB ezrin >> keto weols pun teruk jgk, dh lama x basuh apatah lagi nak wax & polish .. ni le saat nye nak memanja kan keto

    ReplyDelete
  7. atIEsAyAnGkAmU >>> tu ler... rs syg plak nak bwk

    ReplyDelete
  8. eija >> aku pun ni 1st time tau , takut2 jgk .. tp alhamdulillah ok ler.. nak beli pun step nye agak senang

    ReplyDelete
  9. CaDLyNN >> tu kene beli keto baru tu

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah