KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, December 29, 2011

CUTI2 BERSAMA ELIANTO | RAHSIA MENJAGA WAJAH ~~ ^_^

.
salam ptg uols sume...
.
dh lunch ker? weols arini lunch ikan bako pree.. ado sorg geng sok last day, so dia banje le weols makan lunch .. murah rzeki kan ..
.
td plak ado kejadian Fire drill , tp awal2 pagi dh bocoq rahsia .. kul 9.45 am weols dh lepak2 kt lobi wakakakakak.. tepat kul 11am , dgr bunyi siren.. sebenor nye time tu weols nak naik psl dh lama dh melepak , kang ngamuk bos.. tup2 bile dgr bunyi siren , terus x jadi .. nnt i tepek gambo ye..
.
ni kisah last weekend, saje jalan2 .. aku x pi mana2 pun, psl masing2 dok simpan duit tuk thn depan .. weols jalan2 area KL je, dgr2 nye luor kl abis jem .. masing2 balik kg ler tu kan .. smlm aku baru start kejo.. syok cuti oooo..
.
kebetulan aku nak pi bank , aku ajak pak ajil pi leisure mall senang psl ado maybnak & cimb.. tup2 pak ajil ajak round2 kt dlm leisure, ku folow ajer ler.. tgk plak ada sale tuk Chrismas , nmpak ELIANTO wat sale. Ada sale tuk set ler.. aku pun belek2 ler set yg promo tu kan .. time tu yg jaga booth tu mak nyah , aduyai .. cute plak aku tgk, dgn berlipstik, bereyeshadow bagai kan .. dia pun promot ler set2 promo kt aku yg kebetulan nak beli bedak muka (i gune yg muroh je) , alang2 dia suh aku beli set yg ado eyeshadow sekali .. emm aku tgk hrga x smp rm70.. so aku rembat le 1 set , tang wrna plak aku pilih yg agak netural & pinky2 (tingat plak kt mummy pinky).
.
.
dok crik2 wrna , mak nyah tu ghupe nye dok belek muka aku. TEtiba tny aku pakai pe tuk jaga muke aku .. mcm2 soklan ler dia tny.. aku ckp , aku gune produk biasa je.. zaman remaja aku gune Nutrimatic.. bile dh lebih 30an ni baru aku cube2 try produk lain tuk muke aku ... aku ni jenis susah skit nak bertukor ke produk lain kalau produk tu dh sesuai dgn muke aku.. psl aku takut, kang dr elok2 xde jerawat ... tup2 kuor plak jerawat ..
.
now aku gune sabun ni dr FZ cosmetic.. kalau korg susah nak crik , leh je beli dgn aku.. murah aje rm10.90 aje kalau x silap, hrga ada kt kotak ..



.
ramai jgk kwn2 yg pakat beli dgn aku, psl selalu dok tny aku gune per.. last2 diorg beli .. alhamdulillah masing2 serasi, kulit jd licinnnnn je.. yg besh xde kesan mengelupas pun & hrga pun murah kan

12 comments:

  1. aku pun cuti2 minggu lepas ke kl jerk..

    berkenannye aku kat beg makeup dia..reben polkadot, kaler pink cute jerk..

    ReplyDelete
  2. cute2 produk elianto..beg die comeyy sgt..

    ReplyDelete
  3. eB nk try tapi takut allergy . maklom eB eczema. hu3

    ReplyDelete
  4. hany lak ok gak tukar2 ni, tp hany takleh yg bersbun, nnti menggelupas.

    ReplyDelete
  5. tak pernah guna yang sabun,sensetif

    ReplyDelete
  6. Hmmm...menarik untuk dicuba ni

    ReplyDelete
  7. Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY >> tu ler, malas plak nak kuor dr kl ..

    cute kan ... ado dot2

    ReplyDelete
  8. Fieza79 >>> tu ler, nak beli MAC x mampu

    ReplyDelete
  9. eB ezrin >>> oohhh enzema kene jaga pemaknan , udara .. mcm2 kan.

    wat masa ni customer zr yg pakai sabun ni sume puas hati .. bintik2 itam ilang, jeragat , kedutan pun ilang

    ReplyDelete
  10. hannY >> zr jenis x biasa nak tukar2... tp bile try sabun ni yg di buat hasil dr msia tau bkn indon mari .. rs cm sedap je kulit muke, dia sebagai pelembap .. mmg x kan mengelupas

    ReplyDelete
  11. misya >> sensitip ???

    cm zr akan sensitip kalau produk tu ada cmpuran kerang huhuhu

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah