KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, December 5, 2011

DAY 2 - CAMERON HIGHLAND (siang) | Cameron Vally pulokkk ~~ ^_^

.
aloha uols... dh lunch ker? daku makan behun sup je.. ptg kang makan kuih2 je, mlm baru nak pekena nasi..
.
ni i smbung lg story mory kami di CH (korg jgn muntah ye)..
.
lepas weols berpenat2an bersoping sakan di pasar2 & tmpt2 yg leh memnipiskan duit.. weols teruja nak pi terjah LadanG Teh yg di nama kan CAMERON VALLY .. tmpt ni not bad ler, siap ada tmpt tuk meng'eteh' sakan , di sertakan dgn angin sepoi2 bahasa..
.
then weols turun psl masing2 teruja nak posing kt sekitar daun2 teh tu .. tp sedih psl ladang ni bercampuk2 ler.. daun nye x bape nak ado , myb psl baru di petik kut..




 kami yg eppy


 walau abah x folow kami, tp mama aku tetap HAPPY ... sgt2 rs syahdu bile dpt happy kan hati org yg kite sayang

 soping lg...


.
lepas pi ladang tu & lepas dh posing2 sakan , kami terjah plak tmpat jualan Kaktus.. mcm2 kaktus ado, aku ni beriya2 ler pilih yg mana berkenan di hati, tp ado je yg pak ajil tukor (cm dia yg nak jaga kan), aku rs dia pun dh rambang biji mato tgk kaktus2 yg cute & banyak tu .. dan last2 nye kami x beli pun wakakakakakakakakk (lupe nak beli, psl sakan bersnap2) 

 aku paling suke gambo akil ni psl aku rs cm lawo sgt , ni hasil snap aku .. aku yg lenguh dok bwk SLR ke hulu hilir, pak ajil & akil dok tukang posing je.. yg last2 gambo aku yg lawo2 non ado ... sodihhh tau huhuhuhu...

 kami yg sedondon

tgk arrr.. dlm kecoh2 ni akil tetap senyum smbil pandang kamera ..


12 comments:

  1. ala bestnyer gi GH.. bilakah sampainya masa akak nak gi sini lagi bawak anak2 lak.. dulu belum der anak selalu gak gi... teringin nak posing di sini gak...

    ReplyDelete
  2. heheh..mmg lawo gmbar akil yg ko snap..sejuk mata memandang berlatarbelakang kehijauan dgn muka akil yg manis tersenyum..

    ReplyDelete
  3. baru je pegi 2 ke 3 minggu lepas.. hhee tp x turun pun, hujan la pulok.. :D

    ReplyDelete
  4. cantik2 pemandangan...
    pic yg akak snap pun mmg menawan kalbu...

    ReplyDelete
  5. bestnyaaa
    cantik semua pic2 dikk

    tema tshirt oren tuu menyerlah tau zura :)

    ReplyDelete
  6. Cho Zila >>> zr pun last time pi time akil x wujud lg.. thn 2005 kalau x silap .. ni le baru terjah kembali, mmg banyak benda yg berubah ...

    ReplyDelete
  7. Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY >> dia tu cm dh trade mark plak , nmpak kamera je sengeh ..wakakakakaka xyah tunggu flash dh

    ReplyDelete
  8. lyana >> time pi ni pun ujan, tp yg jenis cm salji2 gitu .. weols redah je.. ujan plak kejap2 je

    ReplyDelete
  9. atIEsAyAnGkAmU >> akak suke bermain2 dgn gambo, mcm2 akak snap dik non... kalau x snap , kite x tau cmner hasil nye kan

    ReplyDelete
  10. sis ieda >> mmg weols saje bwk bj yg terang2 psl dh tau sanun sure ijau2 je kan .. nk kasi terserlah gitu ehehehe

    ReplyDelete
  11. sejukk je suasana kat situ kan..makin x sabo lak ha nak pegi..tapi bile la dpt pegi ni..huhuh...mesti ko byk borong kat sane kann

    ReplyDelete
  12. datamg terjah cni..salam kenal ..=)

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah