KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, December 9, 2011

DAY 3 - CAMERON HIGHLAND (siang) | LAST DAY ~~ ^_^

.
salam uols..
.
nk abis kan terus le cite kt CH ni, psl penat dh nak edit gambo wakakakakak.. sebenor nye banyak lg gambo, ado je kt FB .. tp xleh tepek sini bnyk2 kang lotih jari2 i ..
.
hari ke 3 ni masing2 bangun lambt skit psl rs cm akan merindui CH, ye ler entah bile plak nak dtg lagi kan .. aku last time pi thn 2004 kalau x silap .. time tu baru je keguguran , akil pun x wujud lg..kali ni dtg ada akil, mmg lain le rs nye , tp aku hrp thn depan dpt lg dtg ke CH ni .. mmg x jemu le pi
.
 .. pagi tu adik2 ipor ku pakat masak nasi berlauk cz takut nnt ado yg lapo time jalan2 MEGA tuk last day , tp aku x lalu le pepagi nk makan nasi , aku makan sandwish & kek choc je hihihi galokkan ..
.
mama aku & mertua adik lelaki aku pepagi diorg dh pi wat senaman kaki & perut kt sekitar homestay, kt area homestay tu ada je ladang strawberry .. dlm 1 jam diog balik terus weols jamu dgn mkn nasi ..
.
 posing lagi... kali ni kami TEMA MERAH

 makan timeeee...

 kami ramai2 kt depan ladang strawberry

 choc wif strwberry .. lazat beb

ni plak eskrem strwberry home made, rs dia lain skit.. but sedap jgk ler..


..
lepas ni kami ke ....................


10 comments:

  1. bab lazat babe tue x tahan
    meleleh ayaq lioq cheq taw ngeeee

    ReplyDelete
  2. lor ada lg ke smbungan igt n3 ni one shot terus hahahaha

    bila lah nk g CH lg...nak tido sn plak lah

    ReplyDelete
  3. ☆*♥L@dy @yU♥*☆ >>> hihihihi tu psl dia sebut lazatttt

    ReplyDelete
  4. el >> ado lg beb , TUNGUUUUU

    ko dok mimpi psl nak pi CH ker? hihihi .. bkn jauh pun beb ..

    ReplyDelete
  5. eB ezrin >>> leh je nak pi Eb ... nnt snap gambo lawo2 ye

    ReplyDelete
  6. i miss the place i always go..hehe. i often being here when i was staying at pahang last many years ago..teringin rasanya nak mencoba choco strawberry lagi..:)

    ReplyDelete
  7. Suka tengok senyuman Akil...kalau besar ni mau cair aweks...hehe

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah