KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, December 6, 2011

DULU KAD SEKARANG DH TOKEN beb ...


.
salam tgh hari kengkawan sume...

.
insyallah aku pose hari ni walau x sempat sgt nak sahur, makan megi 2 sudu , pehtu 1 teguk nesvita.. wat masa ni alhamdulillah perut ok lg.. hrp2 nye smp ke ptg lew..
.
1st sekali aku nak ucap kan TAHNIAH x terhingga wat Nana & the geng psl menang IPAD sorg 1 , pehtu siap dpt percutian lg tu .. mmg rezeki uols lew..
.
then ni aku nak story psl kisah last week , hari jumaat tu kami2 the group ni sepakat nak pi lunch kt KL sentral , time nak beli tiket tu psl aku ni mana de TnG (ado dlm keto je), so kene le beratur nk beli kad ... smp je turn aku, aku byr duit smbil2 borak dgn kwn2 aku , tup2 org tu hulur benda bulat berwarna biru kt aku.. memula aku pelik je, siap aku wat muke pelik kt org tu .. pehtu org tu bgtau , diorg x gune kad dh .. dh gune TOKEN lepas ni..
gambo blur psl snap laju2.. malu hihihi

.
weols ni masing2 nak simpan token dlm poket rs risauuu jek psl takut token tu terbang ker, miss place ker kan . wakakakak paling kurg pun wat pi main game.. aci gitu ?


10 comments:

  1. selamat berpuasa, aku x teringat pun nak posa ari ni...

    btol tu tahniah pd Nana n the Geng..srnok tgk org menang hadiah best2 ni..

    hahaha..kalau dpt kat anak aku ni mmg dia igt token games jerk..hehe

    ReplyDelete
  2. Selamat berpuasa. Takleh nak puasa sebab BF. try jugak, then kaki & lutut semua gigil gigil. susu lak jadi kurang.

    I'allah anak besar sket leh kot puasa.

    hehe.. token? tetiba teringat PESTA PULAU PINANG. memang banyak pkai token.ngeee

    ReplyDelete
  3. Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY >> memula aku x teringat, kebetulan smlm ada geng sorg ni ganti pose.. dia ajak join, emm aku pun ado 2 hari lg nk ganti .. alang2 kan .

    syok kan diog menang adiah besh tu

    wakakak, bkn anak mu je ..anak ku jua..

    ReplyDelete
  4. EB >> simple kan ? rs cm lg senang nak ilang

    ReplyDelete
  5. wantie >> oohh besh nye pengalaman BF ... rs dekat dgn baby ..

    tu ler psl nye, memula rs cm lawak je..

    ReplyDelete
  6. CouLeur de Chiqu3 >> tau tak pe.. mmg token tu ala2 kt tmpt game jer..

    ReplyDelete
  7. pst zura..firstly aku nk minta maaf sgt..bkn sbb xnk jmput ko ke party aQeel..tp....mcm lawak plak nk cite:p

    actually aku mmg nk invite ko..dlm otak ni mmg dok bygkan ko..tp invitation kt fb aku p jemput ilah fazilah ..aku confuse nama ko fazilzura dgn ilah fazilah tu..so aku pn confident je jmpt ilah fazilah..sedangkan aku xbrapa kenal ilah fazilah..dia kwn nett..ko kenal kot kan..no wonder la dia xdtg..sbb dia pn xbrapa nk kenal aku..huhuhu..sori ok..tu mknanya Allah xizinkn ko dtg..sbb tu aku smpai tersalah invite..

    ReplyDelete
  8. [-suziey-] >>> lor gitu ker story nye.. aduyai , smp silap invt org .. ni sure mama Aqeel bz nk uruskan majlis ni..

    xper2, nnt besday Akil bln 3 ..ku jemput dtg ye..

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah