KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, December 30, 2011

FIRE DRILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL


.
salam jumaat korg sumerrr..
.
sowe le agak lembab skit nak update blog, now aku banyak kejo ler huhuhuhu.. tp arini dgn smlm aku xde mood nak watkeje , laju je le i update blog hihihih..
.
smlm pepagi kan uols, baru je melabuhkan montot kt kusi .. tup2 dgr the geng riuh2 , diorg ajak turun kul 9 lebey.. aku mmg extra eppy le psl idok le wat kejo nnt wakakakakakakakak .. diorg ckp dlm kul 10am nnt akan ado fire drill kt bangunan ni.. pe lagi, weols dlm ku 9.45 am dh awal2 turun ke lobi.. melepak2 dlm 20min gitu, pehtu weols lepak plak kt lobi luor psl lobi dlm dh penuh dgn manusia2...
.
weols lepak2 kt kul 11 gitu tau uols, masing2 dh lemas psl panas.. so we decide nak naik,tp b4 tu masing2 pi beli air psl dahaga .. x smp 10 saat , KRINGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG... masing2 kecoh2 keluar dr bangunan , ghupe nye fire drill dh start.. weols yg dh basah kan tekak ni , folowwwwwww ke tmpt yg berkenaan .. jauh jgk kene berjalan .. tp weols eppy , psl for sure ler x keje kan ..
.
kiteorg kene kumpul ikut floor, dlm 1 jam lebey jgk ler weols melepak kt tmpt berkumpul tu .. leps MArshel (ketua flr) tick nama weols.. kami pun di benarkan balik ke opis, dlm 1/2 d lunch timeeeeeee..
.


muke2 yg eppy psl x kene turun tangga ...
tgh melepak

 

rombongan cik kiah ke tmpt berkumpul

 


.
nnt kite sambung, hari x bekerja ni ye..hihihihihi

4 comments:

  1. wah..ngelat eh..dee masa first time tak smpt ngelat..turun dari tkt 27..menggigil lutut..pastu 2nd time dah tau..masuk opis lambat..hahaha..kalau tak kena turun tangga dari tkt 19..lagi haru..

    ReplyDelete
  2. Dee >>> kalau weols mau tercabut lutut psl dr ting 33 tau .. tu psl ler awal2 dh cabut wakakakkakak

    ReplyDelete
  3. eB ezrin >>> as blogger harus ler ado gambo kan hihihihi

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah