KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, December 15, 2011

MAJLIS PERKAHWINAN IRWAN & FALSYA | JALAN DUTA ~~ ^_^


.
Eh Zura ni Kawan Falsya ker? (hihihi cm soklan kt blog Nana)..
.
eh lupe plak kasi salam .. Salam sume kengkawan ku tercayang muah2.. dh makan ker? x lama dh pun nak lunch kan ? aku sejak2 ni agak lemau nak keje , dok bertenet je kerja aku Wakakakakak (sowe bos)...
.
berbalik pd tajuk di atas (wah cm surat lew), aku kenal Falsya ni time weols pi tgk Wyg kt MBO ViVa Home masa tgk cite NI ... kebetulan time tu aku murah rzeki dpt tiket wyg cite yg aku suke ni..time ni Nana bwk damia psl en somi dia keje, kebetulan Falsya teman dia .. masa weols tunggu wyg nak start , Nana bz melayan Damia yg nk main game.. so aku ni sakan le borak2 dgn Falsya, pehtu akil plak ngada2 le bile nmpak awek comel kan .. haaa dr situ ler kami kenal , pehtu membawak kt fb & blog... masa ni baru ku tau dia nak kawin, x sangka panten baru ni turut jemput ke majlis berbahagia dia..
.
weols pi dlm kul 1 lebey cmtuh, sibbaik time tu x ramai sgt yg terjah ...parking pun still ado lg, tp mknan dh nk selamat abis.. padan ler kan , mknan nye mmg sodap oooo.. akil yg makan sdiri pun licin pinggan nye.. masa sampai aku col cik puan nana , nak pastikan dia x balik lg, kang xde geng .. time ni dia dh selamat kenyag, masa ni le baru ku kenal Deah & yg lain2..
.
time ni panten tgh makan, sempat jgk panten lambai2 kt aku .. so weols smbung makan, masa tgh makan tu diorg bukak video pre-wedding panten .. syahdu time ku tgk, tp ado jgk le part2 lawak tu hihihihi .. meriah tui wedding nye ni, time ucapan dr uncle & ayah panten tu aku tgk panten lelaki kusyukkk, banyak ilmu2 perkahwinan yg diorg kasi .. aku pun sure ler mendgr nye dgn kusyuk ..

 Dewan intregiti kat Jalan DUta

 keadaan dlm dewan

 pelamin yg glammm

 sedapppp

 dap yg teruja nak makan

 1st yg aku tgk time ni , bj PANten .. kebetulan pagi b4 weols pi tu weols ada tgk ulangan perkahwinan Putra Charles & Kate... tup2 nmpak gaun Falsya pakai seakan2 gaun Kate pakai ... lawo betui ..

 gambo ni gambo terpaksa wakakakkak.. ni kes dak kecik tu le , dh pegang kamera pehtu paksa kami berposing.. emmm anakanda aku mmg cmni.. org sibuk snap2, dia pun nak snap jgk

 anak dara Nana ni lawak betui, tgh2 weols lepak tgk panten tetiba dia ckp 'Mia x nak kawin dgn akil'... hihihihihi cute jer, ghupe nye dia ado bf lew.. hihihi, akil plak tgh mood nakal time ni dok acah2 si damia .. malu2 anak dara ni di buat nye..

.
*** tuk PAnten baru : Selamat menempuh alam perkahwinan .. semoga berbahagia ke akhir hayat & dpt ramai anak yg comel2..



8 comments:

  1. byk gak tgk gambo2 falsya nih kt blog dan fb nana...
    mmg glammmm abis kan???
    semenya cantik...

    ReplyDelete
  2. heheheh glam fasya merata2 gambo kawen tersebar haha..
    adoi damia sabo je la kan gatai xmo kawen ngan akil konon ntah apa dia paham maksud kawen tu ntah

    ReplyDelete
  3. wah galm yer pengantin.. :)
    mia comel. ekekekekkee eh silap blog pulak komen gini. sori ;p

    ReplyDelete
  4. Zue AnnaLeeya >>> mmg glam ler.. raja sehari ler kato kan ..

    ReplyDelete
  5. Nana >> tau tak pe beb, glam abis cik kak sorg tu ..

    wakakakakak tu ler, terkedu kite di buat nye..

    ReplyDelete
  6. diAhOntHeblOg~ >> oh muke panten cm rossa ye? ado iras2 kan ?

    ReplyDelete
  7. eB ezrin >> hhihi xper.. mmg cute pun anak dara cik pn nana tu , lg2 pakai bj glam that day

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah