KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, December 19, 2011

OH MANIS NYA , MANIS NYA ITU GULA...


.
salam ptg uols..
.
korg kenal dak benda mulat2 kt bwh tu ? itu ler dia MACCARONE (tui dak aku eja ni tokei2 kek ??) ni ado kwn opis kasi .. dia beli 1 bekas, so sorg seketui ler dpt.. aku ambik terus ngap... GLUPPPPPP..

v
v
v
v
v
v

UMAKAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII manis nya rasa dia... rs nak kene kencing manis on the dot beb .. aduyai, diorg ado kasi lg. uhhuhu x nak ler haku .. manis sgt2 ler, naik pening kepala den ni.. terus ku teguk air masak banyak2..


.
meh tgk teruna manis sorg ni , wakakakakakak ...
.
mama aku aritu wat drawer cleaning, abis sume baju2 weols zaman hingusan kuor.. bj2 gurl sume mama aku sumbat dlm kotak, tp bj2 boy (zaman adik lelaki aku kecik2) abis dia lambakkan dlm bilik aku...
.
akil lepas mandi, dia nmpak bj2 yg x penah dia tgk, terus nk pakai .. muat plak tu , lantak ler.. memalam pun nk smart2 tau anak aku ni ..

2 comments:

  1. itu namanya macaron..macaroon tu pulak yg ada kelapa..macaron memang manis.Saya sangat suka tapi rasa macam nak tercabut gigi n on the dot terus kene kencing manis..:-p..anak teruna comel..;-)

    ReplyDelete
  2. btol tu macaron mmg sgt manis, aku pun pernah try beli, tp x boleh rasa nak masuk dgn tekak aku sbbkan kemanisannya itu..

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah