KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, December 23, 2011

STEAK DAY AT KERAMAT | CUTI PANJANG ~~ ^_^

.
Salam sume
.
hrp2 uols sihat2 belaka (wahh cm tulis surat tau) .. hari ni i jiwang skit psl today i kej eonly 1/2 day ..yehuuuuu.. malas dok nak kejo wakakakak mood  CH still ado lg ni ha.. cmner nak buek ..
.
lupe plak , mlm td weols ada majlis solat hajat & bacaan Yassin kt surau , mmg meriah le.. tu kire tuk sempena kelahiran, yg bakal banakkk, yg masuk rumah baru (cm daku).. tp dlm pada tu di lubuk hati time wat solat hajat , ada hajat yg dh terlama terpendam yg ku minta, moge2 makbul le hendak nya..
.
smlm aku sponser eskrem, laju ler budk2 termasuk mak pak budk rebut eskrem , smlm jgk mama aku wat laksa kedah, nasi kuning & pulut kuning tuk di jamu kt tetamu , weols wat kt surau .. ada jugk jemaah yg baik ati tuk sponser mknan , mmg makan smp pengsan jgk ler rs nye .. kebetulan nenek aku dr ganu still ada kt KL ni, ahad baru dia balik ganu psl pak su aku nak kejo , kan dak2 nk naik skolah dh kan ..
.
ni aku nak story aktiviti makan weols masa weekend , time tu tetiba mood pak ajil sgt2 GOOD.. bile time lunch tetiba ajak pi keramat , aku ingtkan nak pi makan kt rest jus gelas beso , ghupe nye nak pi tempat TRAGEDI bulan pose >> CLIK SINI ..
.
aku memula ngeri jgk nak pi sanun, kang jadi lg .. tp kali ni pak ajil park keto depan kedai , wakakakak kalau bley depan pintu masuk dia nak park .. takut nye psl kan .. tp syukur ler xde pe2 berlaku. Duit x dak dh ni, nak kene menyimpan jgk ni..

 akil & aku minum ~~ CHOC blanded, 1st time oooo makan western pehtu minum blanded, selalu aku akan order jus buah .. psl aku tau sure akil makan banyak.. pak ajil minum ~~ laici ais
.
 Mashroom sup plak abis licin akil makan smpai menjilat mangkuk

 ni menu 'Dato' Pak Ajil .. menu ni paling mahai dok ~ RM 20 1 pinggan ni aje.. menu ni MIX GRILL .. sume jenis daging ado & sume nye di grill wif black paper sos.. di serta kan jgk dgn mash potato & mix vege
.
 yg aku plak ambik yg ke 2 mahei wakakak, selalu dok makan chicken chop je, kali ni aku ambik Chicken Roll , emm dak jgk ler.. tp dia letak black paper, aku mintk sos mashroom psl aku x leh makan pedas sgt, kang kene gastrik plak
.


kami yg eppy ... ~~ mmg eppy ler kan psl hrga sume kt rm60 wakakakakak..

6 comments:

  1. sedappp gilos gambo makan westernnn! :)

    ReplyDelete
  2. waahhh dah lame tak makan western....tetiba teringin pulak....lanje boleh?hehehe

    ReplyDelete
  3. mmg sedap! aku panggil kedai kaca. terbaekk!!! dekat benar ngan umah aku!!

    ReplyDelete
  4. kat fiske eh...alamak, terliur plak..lame x p terjah sini:)

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah