KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, January 26, 2012

HAPPY BESDAY TO MAMA ... ~~ ^_^

.
salam sume kengkawan ku...
.
sowe le blog akak lembeb update.. ni di sebab kan keadaan ku yg agak lemau je sejak 2 menjak ni.. keje opis plak bnyak jgk ler.. kalau kt opis dulu rs beku otak psl keje xde (kalau puaka xde ler) now kalau bos xde pun keje ado huhuhuh... so i update mana termampu je ler dear..
.
ni kisah besday mama ku... kalau ikutkan 23jan besday mama ku.. tp aku nk awal2 dh plan dgn adik lelaki ku nak tong2 beli something special .. memula nak wat cm biasa ler, ado kek sume.. tp di sebab kan masing2 ado hal, x dpt ler nk kumpul reramai cm biasa..
.
kebetulan ler oven mama aku dh rosak, aku pun suke gune oven ni ..dr brand BUTTERFLY. Mmg tahan lama tau, mama aku nye rs nye dh bertahan kt 20thn dh ..so aku decide nak belikan oven baru tuk mama, aku beli n4 cine cuti .. kalau x kang lambt sgt plak nak kasi hadiah ..tui dak ?
.
aku survey bnyak tmpt jgk , tp tmpt2 lain x dpt diskaun yg banyak.. tup2 pak ajil nak pi kedai, aku jalan2 kejap kt kedai letrik area Taman Bukit Anggerik kt cheras nun, nmpak plak oven brand butterfly dgn zanusi.. bile tny kt tokey kedai mana brand lg bagus, dia ckp BUTTERFLY cz dia banyak function pehtu tahan lama.. emmm mmg tepat pilihan , aku siap suh tokey balut oven tu terus, senang nak hangkut bwk balik..
.
aku balik2 jer terus bgtau kt abah , time tu mama ku dlm bilik dok solat .. abah suh letak kt dapur, then aku suh akil ckp kt tokwan dia yg tokki dia pangil kt dapur... mama aku tu rs nye sure pelik nape plak tetiba kan abah aku pangil dia , siap suh cucu tlg pangil kan plak .. dan2 mama aku pakai tudung awal2..


 dak tecik yg sibuk nak bukak hadiah
abah aku yg teruja nk bukak hadiah..( kene cover skit, abah aku seksi lew.. )




2 comments:

  1. besday mama akak same ngan mama atie lah...23 jan...hehehe..

    ReplyDelete
  2. happy belated b'day makcik..

    wah msti la srnok dia dapat hadiah oven dr anak dia..

    bsday mak aku bulan depan..3hb, ayah aku 1 hb ..senang nak smbut sekali..:))

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah