KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, January 31, 2012

HASRULHASSAN.COM - Inilah BlogKu


.
hai uols.. selamat bercuti tuk wrga KL sok ye.. termasuk i ler... i like cuti2 pree ni leh zzzzzzzz..
.
td nmpak blogger glam HH wat segmen, so ado time ni baik i join ..


.


1. Buat satu entri dengan tajuk: HASRULHASSAN.COM - Inilah BlogKu
:: Done ::
 
2. Tulis dalam entri anda itu, sila sertakan perkara-perkara berikut:

•Nama anda sebagai blogger : Zura

•Nama blog anda : Afazilzura

•Tagline blog anda (jika ada) : Aku ada Kamu

•Ceritakan bila anda mula berblog, mengapa dan kenapa anda berblog. Apakah inspirasi anda untuk berblog?
:: kalau ikut kan dh agak lama zura ada blog ni, x bape ingt le tarikh or bulan yg tepat .. rs2 nye dlm thn 2007, masa tu bkn gune blog ni.. ada blog lain, TAPI di sebab kan ado PARASIT2 jahanam yg wat kan blog zr rs cm 'sampah' ..so kebetulan plak kapaciti blog tu tuk upload gmbo dh limit , zr pun create blog baru (yg ni ler)... memula berblog psl ikut kwn2, tp bile dh lama2 rs cm sonok sgt bile kenal ramaiii kawn2 baru dr blog.. pehtu dpt bertukar2 fikiran, dlm lepaskan emosi.. mcm2 ler, yg penting as seorg yg suke snap2 gamba..zr leh espresi gamba2 tu kt blog ni (walau xde ler lawa pun gambo2 tu).. blog ni ibarat cm album maya tuk zura.. inspirasi plak ? lum ado lg, blog zr ni 80%hasil karya zr sdiri (kalau cm layout or header tu org yg wat kan).. ::
 
3. Sertakan badge yang telah disediakan untuk segmen ini, dan link ke entri ini.
:: Done ::
 
4. Dah siap, sila tinggalkan url entri anda di ruangan komen.
:: ok ::



.
jom join ..clik SINI

7 comments:

  1. slm knl.. dtg dr segmen yg sm ya..done follow here, jemput singgah n follow me back ok.. ;p

    ReplyDelete
  2. salam ziarah.. datang sini dan follow...

    ReplyDelete
  3. salam ukhwah
    join segmen ni & folo kamu sekali..ju dtg blog sy & slmt bekenalan..

    ReplyDelete
  4. salam kenal

    terjah dari segmen yang sama..
    All the best...

    ReplyDelete
  5. As-Salam.
    Sekarang pun banyak gak parasit .. awas dengan parasit baru ..lagi hebat penangannya... :)

    Terima kasih atas kesudian join segmen di HASRULHASSAN.COM. Semoga bertambah rakan di dunia blogger ini dan dapat manfaat serta memberi manfaat kepada yang lain.

    Sesungguhnya sebaik-baik manusia adalah yang dapat memberi manfaat kepada manusia yang lain.

    Terima kasih sekali lagi.
    http://www.hasrulhassan.com

    ReplyDelete
  6. Salam ukhwah, follow u..
    sila singgah blog saya http://aynoranur.com

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah