KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, January 6, 2012

JOM JOIN KEMPEN KESEDARAN HALAL ... mmg WAJIB ler wat ..


.
PELANCARAN Kempen Kesedaran Halal di Institut Kefahaman Islam Malaysia (IKIM), Kuala Lumpur, hari ini. Pada majlis itu, logo halal yang dibenarkan turut dipamerkan.
- Foto Nurul Shafina Jemenon





** Sumber : BERITA HARIAN

8 comments:

  1. ooo yg background hitam baru betul ekk...but kat sini asal tulis halal weols beli sbb from arab or pakistan x sama logo halal mcm mesia...but janji HALAL khen

    ReplyDelete
  2. itula byk sgt logo halal, bagusla kalau ada kempen camni..

    ReplyDelete
  3. ☆*♥L@dy @yU♥*☆ >> kalau kt over sea rs nye lg senang , psl janji ada logo HALAL , mmg ok psl zr pnh tgk kt tv .. yg org2 kt over sea sgt2 mementingkan status HALAL tu even mat saleh sekali pun .. BUTTTT kt msia ni even nmpak cm sume mknan HALAL .. tp ado jgk mangkuk2 yg 'beli' logo halal tu & ada jgk org yg sesuka MENGHALAL kan benda2 yg HARAM di makan .. hampeh kan ????

    ReplyDelete
  4. Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY >>> mmg bagus, kdng2 aku pening tgk logo halal nye ler banyak nye... kdng2 ado yg printer itam putih je pehtu gune a4 paper.. aduyaiii haru

    ReplyDelete
  5. skang byk logo halal tiruan, kadang takut gak, kekadang tenung je logo lelama nak pastikan betoi or tak heheheh!

    ReplyDelete
  6. kalo skali tgk cam samer kan? hu3

    ReplyDelete
  7. Ieda AlHabsyi >>>> betui2... mmg ada yg tiruan.. pelik kan

    ReplyDelete
  8. eB ezrin >> kalau ikut kan mmg sume hampir sama , tp rs nye 1-2 je yg betul2 sahih , yg lain sume gune photoshop tu

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah