KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, January 3, 2012

JOM SUPPORT KEMPEM HIJAU KAN BUMI ~~~ ^_^

.
salam ptg sume...
.
arini kyg yg amat2 , psl nye dpt makan buah2an pree yg amat2 banyak.. ramai kwn2 yg baik ati dok anto buah ke opis walau dema2 bercuti lg.. hrp2 nye aku x kene selsema ler leps ni huhuhuu...
.
ni plak aku pi care4 las weekend, sekali aku tgk plastik beg dia cm lain skit.. ghupe nye beg plastik diorg dh di improve kan , akan terurai dlm masa 1 thn.. emmm bagus kan , xde ler bumi ni penuh dgn plastik yg melambak2 tu ... tp lg bagus kalau dpt wat beg kertas cm kt over sea nun... tui dak ?
.
apa2 pun aku mmg sokong ler gune beg plastik cmni ..

1 comment:

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah